Årets bild 2005


lycka!


Hejsan!
Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan jag åker till en kompis (jag har lite ont i magen, är stressad! måste slänga ner lite saker i en väska och sen ska vi åka) Tänkte bara säga att jag nu är vaccinerad mot svininfluensan och så har jag fått en ny bok, Årets Bild 2005! Hittade den på myrorna (ja, 30 spänn är ju ingenting för en bok fylld med en massa bilder! vadå om den är lite nött i kanterna, det är ju innehållet som räknas!) "2005, det var ju jättelänge sen!" kanske ni tänker, men vet ni vad? Inspiration kan aldrig bli gammalt! Boken är fylld med en massa bilder som verkligen berör, har bara kollat igenom och sett ett par sidor, och jag har redan fått nya idéer!

Och för 30 kronor också, ett riktigt kap om jag får säga det. Jaja, nu ska göra klart allt jag måste innan jag blir alldeles för stressad. Ajaj, min mage.. Jaja, vi hörs!

Kommentarer
Postat av: h a i d i s -

*SV:* kul att du deltog! :)

Håll utkik ifall du är en av finalisterna som publiceras på bloggen imorgon :D

2009-10-29 @ 19:25:22
URL: http://haidis.se/

Foto & Illustration
- Jag använder mig av en Nikon D200 när jag fotar.
- Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS3.
- Jag illustrerar i Adobe Illustrator CS


Övrigt
- Jag gillar inte reklam, så om du tror att din kommentar om gratisgrejer kommer att vara kvar länge så har du helt fel.
- Sidan skyddas av upphovsrättslagen, du får inte kopiera mina fotografier, illustrationer eller annat, det kan leda till en anmälan.
- Fetstil text får ej användas, det är till för mina svar. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'