100130

Hejsan!
Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu, jag har lite bråttom men det spelar ingen roll. Vaknade för ett bra tag sedan, men har bara hasat omkring i morgonrock och skrivit lite på en berättelse. Försökte redigera lite bilder, men PS hakade upp sig och stängdes ner, ingenting var sparat..

Jaja, får göra om allt. Det gör jag med nöje! (okej, det känns lite surt men får tänka positivt) :)
Ska nu slänga på mig kläder och äta lunch, snart kommer en kompis hit. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.
Känns ovant. Det här är blir ett tråkigt inlägg tror jag. Men ett inlägg iallafall.

ha en bra dag!

Surprised.

Såhär såg det ut när jag kom hem igår, helt plötsligt fick jag syn på en kran utanför.. Gick fram till fönstret och tittade förvånat ut på gubbarna som skottade bort snö på taket(?) på byggnaden mittemot. Det har ju snöat så fruktansvärt mycket!! Det är ju flera decimeter snö!

Kom hem för ett tag sedan efter att ha ätit middag med ett par kompisar, hade det jättetrevligt och grymt roligt! Nu ska jag slöa, kanske skriva lite, facebook och sånt. Ska väl försöka svara på lite kommentarer eftersom jag fortfarande inte tagit tag i dom, men jag får se. :)

100126


k r y p t i s k t . .


Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Imorgon fortsätter allt. Ny design är på väg, fler bilder ska redigeras och så vidare . Godnatt!

She shall not be seen
Not be heard
She shall just breathe
Just be
Not live
J
ust exist

Ett nytt år, nya mål.

För 26 dagar sen välkomnade vi det nya året, och nu är det dags att sätta upp nya mål. Nya löften, nya utmaningar, nya motgångar samt framgångar, allting väntar. Jag har självklart en hel del personliga mål, och sådant som rör skolan, men just det som rör foto kan jag väl berätta för er. :)

- Fota mer portätt. Mycket, mycket mer.
- Fota mer självporträtt. Kan låta egoistiskt, men nog bygger det upp självförtroendet.
- Ägna mer tid åt redigeringen. Det är kvalitét som gäller, inte kvantitet.
- Förändring. Vad som ska förändras vet jag inte riktigt om jag vill avslöja än, ni får helt enkelt vänta och se..

As the sun goes down


t a   m i g   t i l l b a k a . . .


Hah, det är väldigt svårt att börja blogga igen! Men jag har just nu lite jobbigt i skolan, jag har en religionuppsats som ska in på söndag och jag har rätt mycket kvar, så det är prio ett denna vecka.

Om ett litet tag kommer ett speciellt inlägg upp, så ni vet.
Nu blir det lunch och plugg, hörs senare!

Dig deep.

Och som alla andra kvällar känns det som om tiden flyger iväg! Nu ska jag stänga av datorn och ta en dusch innan jag lägger mig. Jag har skrivit lite mer på min uppsats om protestantiska kyrkan, men jag skriver för sakta och för långt. Jag kommer aldrig bli klar.. Det här är varför jag hatar inlämningsuppgifter, eftersom man ständigt känner sig stressad och oroar sig över det i flera veckor.

Time to hit the shower!
Skriver mer imorgon, godnatt!

Disenchated.

ännu en bild från thailand, ännu mera av stranden på koh kho khao och sedan ser man khao lak som ligger lite längre bort.

Ovant. Det är nog det ord jag skulle förklara hur jag känner nu. Efter ett par veckors bloggpaus så har man inte den rutin man en gång hade, och man tänker definitivt inte på samma sätt, man glömmer helt enkelt bort bloggen. Jag vet inte hur lång tid det kan ta tills jag börjar blogga regelbundet igen, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.. ;)

Jag tänkte väl passa på att skriva lite kort om allt möjligt. Oj, det där lät konstigt, jaja..

Har snart gått i skolan två veckor efter lovet, och det går väl skapligt. Liksom bloggen har jag inte riktigt samma rutin, men den kommer också tillbaka - sakta men säkert.
Sedan har jag hunnit frusit ihjäl tio gånger om i det här landet. Det är snö, kyla, iskalla vindar och is.
Även om det är jättemysigt att krypa ner under en varm filt med en kopp te när man kommer hem så värker fötterna något fruktansvärt. Inte så mysigt.

Tänkte avsluta nu för jag måste arbeta på en religionuppsats. Sista klagomålet; Jag är trött på rehab. Jag är trött på att vara skadad, på att ha ont och behöva begränsa mig.

Nu ska jag plugga vidare. Nästa inlägg blir mycket positivare!
kram

100114

Hejsan!
Det var länge sen jag skrev på bloggen, och jag har haft det jättebra på lovet! Anledningen till att jag tog en lååång bloggpaus var att jag åkte till thailand med min familj. Vi spenderade tre veckor där, och vi hade det jättebra!

Jag har så mycket att berätta, och så ska jag visa mina nya kameragrejer som jag fick i julklapp. Tyvärr är det här det enda inlägget som kommer idag, eftersom jag har en massa läxor + ett fruktansvärt stökigt rum att ta hand om (nejdå, jag har inte alls panik, inte ett dugg!..), men imorgon så kommer det nog lite inlägg.

Så, kära bloggläsare, jag är tillbaka!
Jag har saknat bloggen, det ska jag inte förneka, och för första gången på länge så känner jag att blogglusten är tillbaka. Nu ska jag ta hand om allt jag måste och sedan sova, jag ska nämligen upp jättetidigt för att hinna till mig tid hos sjukgymnasten vid 7.30.

ps. jag kommer att svara på alla kommentarer inom ett par dagar.. :)


första bilden från thailand, en bit av stranden på Koh Kho Khao ♥

Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'