Happy new year, happy new year..


Sista inlägget för i år.  Ska försöka ta lite bilder vid tolvslaget, ska se om stativet får plats och att det inte är för mycket folk dit vi ska. Bilden är ifrån 08-08-08, det "magiska" datumet.. :P

Nu ska jag kolla att kameran har fullt batteri och tömd på bilder.

True colors

Broken

Tjoho! Inte så mycket uppdate idag, har haft fullt upp med massor av grejer. Nu ska jag äta och sen.. sova? Är rätt trött, men lite till ska jag nog orka. Jaja, maten väntar.

Ciao!

Intensive


Kolla ögonen! Näe, men dom är överredigerade, men lite coolt. Typ..

Howling Wolf

And don't you come back..

Lyssnade precis på en jäääättegammal låt, Hit the road Jack. Sen såg jag den här bilden, så det fick bli den idag. Snart kommer en kompis till mig, så ska städa upp lite i mitt rum.

Wind


En rätt simpel men fin bild, en av mina alternativ att förstora upp. Jag har ju en grön fondvägg i mitt rum så den skulle passa in, men vi får se. Nu ska jag dricka upp min julmust (snart är det sluut med den också :/ ) och sen sova, är trött som en åsna..
 
Godnatt, vi "hörs" imorgon! :)

Cactus

Cheeeeese


Tänkte bara visa det fina hänget jag fick till ett halsband i juklapp. Det är en jättesöt liten kamera som är 2 cm lång och 1 cm hög, så den är rätt liten men lagom. Hänge det på ett halsband som är från Pilgrim, ett sånt halsband man ska hänga olika små hängen på. Min syster (som gav det till mig) träffade mitt i prick, detta hänge kommer att användas flitigt! Nu ska jag kolla på Harry Potter och den flammande bägaren, går på kanal 5 just nu.

Adiós! :)

Darkness


Kamera: Nikon D70,    Objektiv: Sigma 70mm Macro,    ISO 250

Sådärja. Nu var man hemma igen, alla somriga bilder är ju självklart inte tagna i Sverige utan i Spanien.Jepp, där firade jag jul i år. Men nu så är jag hemma, och har packat upp och allt. Snart ska jag redigera klart alla bilder och se om jag vill förstora upp någon av de, är sugen på en tavla i rummet. :)

Summer lovin'


En favoritbild som jag tog idag, så somrig! Nu ska jag sova snart, blir tidigt upp imorgon.. :/
(blir också dålig uppdatering imorgon)

Godnatt!

Christmas tree, my Christmas tree..



Sådärja, nu var nästan julmiddagen avslutad och julen är snart slut. Fick riktigt fina julklappar i år! Förutom en massa smink, kläder och presentkort mm så fick jag en hel del fotorelaterat;

- Ett presentkort på en fotokurs i januari (!!)
- Ett nytt minneskort på 4GB,
har ju ett på 1GB också så jag har nu sammanlagt 5GB
- Ett rengöringskit: en rengöringsvätska och såkallade pads som är stickor med en slags grej på änden där man droppar vätskan och sedan drar över sensorn och lite annanstans. (Behövdes verkligen!!)
- En fjärrutlösare (trådlös)

Och så fick jag ett litet hänge till ett halsband med en liten kamera på, men den har ju inte riktigt med min Nikon att göra. Dock var det såklart väldigt fint och jag gillar det jättemycket! (bild på det kommer senare)

Oj, långt inlägg med mycket text och en bild för att försöka få lite jul med i bloggen.. Nu är det snart dags att äta lite till och sen ska knäcken ätas upp. Kommer nog bli ett par kilo tyngre innan natten, men det löser sig med tiden.. :P

Ha en fortsatt bra julafton allihopa!

Dreams


Jag har liksom inga julbilder, så det blir lite för somrigt eller vad man säger nu på julafton. Tycker om skulpturen, och ute blev den bra med havet som bakgrund. (woops, glömde redigera bort dammet som sitter på sensorn, ni kan väl.. tänka bort det? :P)

24 december


 
GOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUL!    :)

My promises to you

Allt är helgalet, imorgon är det julafton. Men förutom knäcken, granen och julklapparna så finns det ingen julstämning.. Vad har hääänt? Jaja, nu ska jag ansluta mig till resten av familjen och snart gå och lägga mig. Vill sova riktigt länge imorgon, för ju längre jag sover desto kortare tid är det kvar tills vi ska öppna juklapparna. Vi brukar öppna de på eftermiddag, och sen äta en julmiddag. Sen är julen slut, typ.

Godnatt!

Vete


F ä r g e r ,   l j u s ,   s k ä r p a   &   r u n d   o s k ä r p a .   P e r f e c t . .

Sitter just nu och äter en av världens godaste godisar! Små runda taggbollar (karameller) som smakar sött och lite lakrits. Jag som inte ens gillar lakrits annars älskar bollarna! Ska kanske ta något coolt foto med de, men det får bli imorgon isåfall. Och vet ni vad, det är julafton imorgon! Helt sjukt!

Open



bilderna blev lite korniga eftersom dumma jag glömde att ställa om iso-n efter jag fotade i en kyrka men nu är det fixat men de här bilderna är som de är..

Working nine to five


h ä r   h a r   v i   M a j a !

Sådärja, nu är jag äntligen klar! Har varit och shoppat efter lunch, sen ätit på restaurang och kokat en till omgång knäck och en omgång kanderade valnötter. Gott att ha till julafton! Knäcken står och kallnar på balkongen nu och jag ska snart hämta in den. Sen ska jag somna "tidigt", är lite trött efter allt jag gjort idag.

Godnatt!
snart 1 dag kvar!! :D

Our last summer

Det här stängslet är egentligen ingenting intressant, det är sönderrostat och fult. Men det är något över bilden som jag gillar, som att solen lyser in i linsen och skapar lite blekta partier, det känns så somrigt. Det finns så mycket att säga om den här bilden, vad som är fel och vad som är rätt. Men jag skiter i att förklara och berätta, jag gillar den. Punkt.

Julafton i övermorgon, galet!

Run away


Lite rolig bild, en av de få bilderna på nyckelpigan som blev bra igår. Eftersom solen lös in på kameralinsen så blev det konstigt på de flesta bilderna, men inte denna. :D

Nu ska jag äta upp min frukost, och sen ta det lugnt.

Mjau!


En favoritbild från idag, katten heter Lala och det är en kille.. Det är en lång historia!
Haha, nu ska jag krypa ner i sängen.  Det dåliga med lov är att man alltid stannar upp till oanständiga tider, och vaknar alldeles för sent.. Men vi "hörs" imorgon (jag visar ju bilder så det blir ju inget snack liksom :P)

Godnatt!
(Tre dagar kvar, om fem minuter är det två dagar kvar!

A break

Tråkigt nog måste jag säga att jag inte kommer att uppdatera mer, åtminstonde en vecka framåt. Jag tycker det är jätteroligt att fota, redigera, visa bilderna här i bloggen och få respons, men just nu så krånglar mitt photoshop och jag har därför beslutat att ta en paus i en vecka och bara njuta av lovet. Jag kommer att ta mycket foton under pausen såklart! Men att skilja mig från datorn är en sak som behövs, och nu ska jag faktiskt ut och fota lite. Men ni får ha ett riktigt bra lov (de som har det) och en riktigt bra julafton.

God Jul! :D
ps. det kan komma en liten uppdatering någon dag!

UPDATE 22.11!
Never mind! Jag fick igång photoshop och har spenderat delar av kvällen framför det, så det är alltså ingen paus på en vecka. Dock så kommer julafton vara en ledig dag (kanske någon bild), kommer ju ha fullt upp med att öppna presenter, äta knäck (jag "bakade/kokade" knäck igår, tar snart slut ändå så ska koka mer innan julafton :P) och bara må allmänt bra. :)

Loco

Tjena!
Sitter och kollar på tv, har inte så mycket att säga, inga nya bilder att visa.. Tråkigt men sometimes it happens.. Har förhoppningsvis lite nya bilder imorgon, men man vet aldrig. En positiv sak är iallafall att det är lov. :)



bild från arkivet

Gone

Hejhej, sitter just nu och äter lite apelsin. Ska strax byta om och fixa smink&hår för att sedan gå till skolan. Ville bara säga att det inte kommer vara så mycket uppdatering idag. Nu fryser jag och tiden tickar iväg.

Ciao!
skriver troligtvis igen imorgon

This feeling inside


Har försökt att mobilblogga (alltså bara bilder då, och lite text) men det fungerar inte. .Knasigt! :P
Kollar på den där gravida "mannen" på tv, han ska tydligen få sitt andra barn snart. Nu ska jag fokusera lite mer på packningen och sedan ska jag städa rummet, precis som jag sa förut.

Great! Nu är det reklam, passar på att packa nu..
Adiós! :)

Say it twice




Har fått en släng av gud-vad-roligt-att-fota-glas-sjukan.. Tror jag blev drabbad när jag såg fröken Kero's bilder.. :P
Nu ska jag städa och packa lite, later!

Broken glass

Poison


En rätt gammal bild (tagen på hösten detta år) som togs innan mitt makroobjektiv införskaffades, så det blev rätt okej skärpa med det andra objektivet. Bilden är rätt mörk, och jag tycker faktiskt att det passar till.

Nu ska jag vänta på att mina julklappar (soon to be iallafall) ska torka, haha ni kanske förstår lite senare när jag avslöjar vad det är, efter julafton! Det kan ju ta sin tid för de att torka, så jag ska nog ta och redigera lite bilder för att få tiden att gå.

Ciao!

Ice


Efter lite överredigering och ändring av färgskala så ser kristallkronan ut som istappar. Nu ska jag snabbt göra klart den sista julklappen och sen försöka somna. Godnatt!

Sunshine


Sitter och fixar lite med två julklappar, har faktiskt klarat av årets juklappsshopping idag! Känns riktigt skönt, men det kan ju bli något litet spontant senare. Kollar lite på Titanic samtidigt, den går på trean. En av de bästa filmerna jag sett, och det är rätt många.. Hörs senare!

Departure

ingen namnmärkning eftersom jag inte har tillgång till PS just nu, men jag litar på att ingen tar den ändå!

Har mellanlandat hemma för att byta om och äta lite, sen blir det träning. Jag ska uppdatera i menyn snart, blir i kväll.
Nu är maten klar! 

Ciao!

A light in the dark

Hemma igen, hela dagen (eller halva åtminstone) spenderades hos farmor och farfar, fick den bästa julklappen på länge av farbror, faster och kusinen! En reflexskärm!! Den är så sjukt cool och bra, ska lära mig att använda den bara.. :P
Dock har jag glömt grejer hos F&F; putsduken och en ljushållare. Jag behöver putsduken nu eftersom mitt objektiv är jättedammigt och hur jag än försöker så blir det mer damm för varje dag. Måste kanske lämna in hela kameran på sån där rengöring, eller så får pappa fixa någonting. Alla bilder som jag tog idag har stoooora dammkorn överallt, jag blir så arg!!
Det är så mycket att det blir jobbigt att redigera bort allting, uschuschusch!

Pappa får kolla på den när han kommer hem, nu ska jag äta upp min middag.


Higher

Tittar just nu på faddergalan, imorgon ska jag få se bilder som min farfarsfar tog för många år sedan, ska bli riktigt roligt!

Idol 2008


foto av Daniel Ohlsson/TV4
orginal här

Nu är det dags, det är nu det gäller! Idol har pågått ett tag och jag och familjen sitter bänkade såklart. Och med en stor skål med godis.. :P

Vem tror du vinner?

Speed

Ska ta och äta lite och sen klä på mig fotbollsutrustningen. Har träning mellan 17.30 och 19.00 så det kan bli uppdatering vid åttatiden igen. Jag är så trött, kommer säkert somna på bussen.. Nu är min lasagne klar, ciao!

Rollin'

Mer bilder från Stockholm, väldigt mycket julbelysning och så.
Imorgon ska jag åka skridskor med klassen, jag vill inte ens tänka på hur dåligt det kommer att gå, haha! :P

Nu ska jag fixa iordning mig och sen sova, godnatt. :)

STHLM

Hoy


j u l g l i t t e r

Roses are red, and so is santa.



Nu ska jag ta bort sminket och krypa ner under täcket, imorgon börjar jag 8.15.
Har kollat igenom mina bilder som jag tog ute idag, det kommer ett par imorgon eftermiddag, just nu krånglar min dator så jag tar det när jag har tid imorgon.

Godnatt! :)

Blue world

Finally

julgranen är uppe! lite tidigt? nja, men den är fin iallafall! :)
(jag klädde den helt själv!)

Idag efter skolan var jag med C, och när hon skulle hem så tog jag med kameran och stativet och lämnade av henne vid tunnelbanan. Sen fortsatte jag tills jag kom till en bro (över vägen, inte vattnet) och ställde dit stativet och kameran. Och sen började jag ställa in slutartid och allt sånt, och till slut så hittade jag en bra slutartid. Sen stog jag där, i säkert en halvtimme och kämpade. Jag ville ha en jättefin bild på bilarna, med lång slutartid så att det blev streck av ljusen.

Så jag stog där och fotade, och frös. Och efter en halvtimme/trekvart fick jag bilden! Ska redigera den lite smått innan den kommer upp här, nu ska jag fixa middag. Ska ladda kamerabatteriet också eftersom det la av efter den där trekvarten, och sen blir det lite bilder på granen tror jag. :)

The bells are ringing

Christmas


v e c k a n s   t e m a   ä r   j u l . .

Första bilden som kommer ifrån granen i år! Har en hel del på lager, och de kommer att fyllas på snart.. :)
Nu ska jag göra iordning mig för att sova, hade riktigt svårt att somna igår så idag ska jag börja i tid!
(ps, ny design! Lite mer julkänsla, men jag råkade ta bort de flesta granbilderna som var i stor upplösning.. Så vi får se om jag byter, den blev rätt bra ändå!)

Godnatt! :)

Moonlight shadow


I <3 rund oskärpa
Ni har hört det förut och det här är inte sista gången.. :P

Lots of

Kul bild från igår, till fikat dukade de upp tre tårtor och massor av kaffekoppar!
Snart är det dags att skärpa mig och göra min matte, har missat en hel del när jag varit sjuk..

Today


En liten illustration av dagen, gjorde den lite snabbt så ursäkta om den inte är superdupernoga. Min kusin såg ut som en liten lucia idag - så sööööööööööööööööööööööööööööööööt! :D

Kollar på Britney - for the record nu på fyran, jättebra! Det här blir sista inlägget idag, ska snart gå och lägga mig.
GODNATT!

ps, tack för alla kommentarer! :)

Loving


Idag har jag varit på dop, min lilla söta kusin var det som döptes. Och nu till det hemliga projektet som var en doppresent; det var ett album med massor av bilderna på henne som jag tog för ett tag sen. Har jobbat med redigeringen och sedan satt in allt i albumet och fixat med det ett tag. Sedan gav jag också en bild i en ram. Det blev jättebra och dom blev jätteglada! :)

Imorgon ska jag baka och klä julgranen, och kanske åka och kolla på match. Vi får se om jag hinner,  nu ska jag kolla på stjärnor på is och sedan Britney - for the record.

Vi hörs!

Tomorrow is the big day

Nu ska jag hoppa ner i sängen, imorgon är det en rolig och stor dag.


You've got a choice

FÄRG ELLER SVARTVIT?

Time goes by so slowly

Nu ska jag sysselsätta mig med lite sims, ciao!

Godnatt

Nu ska jag försöka sova, brukar ta jättelång tid pga hostan så dags att börja i tid. Har knåpat ihop en liten adventsljusstake i illustrator och nu är ett ljus tänt. Du kan se den till höger i menyn, men här är en stor bild;


Jag vill ändra designen! Den är för somrig, men vi har inte fått upp julgranen än och det är vad jag har tänkt att göra en design med, jultema. Så tills vidare, man får drömma sig tillbaka. Imorgon är det ingen skola för mig heller, har fortfarande influensan.. :/

GODNATT!

Ocean

Kunde inte hålla mig, jag var bara tvungen att ta lite vattenbilder! Bilden är tagen för ett tag sedan, och den är jag riktigt nöjd med. Som ett svart hål, men det är blått! :P

Jaja, dagarna går förbi och jag ligger i soffan hela dagarna, har arbetat lite på projektet som snart är klart, bara finputsningen kvar. Men nu har jag masat mig upp ur soffan och tänkte ta lite bilder, dock med min Casio (digitalkamera, ej systemkameran). Visar dom senare om det blir några bra.

Ciao!

Here come the girls



Nu ska jag sova, bjuder på en bild av en illustration jag har låtit ligga ett tag. Jag är inte bra på att göra naglar så det fick vara..

Godnatt! :)
(designen är tillfällig, ska ta en mer julig/vintrig bild snart)

Slow


i b l a n d   h a r   m a n   b a r a   t u r . 
.

Tiden går långsaaaamt, hostar mig igenom varje timme och snart är det dags för middag. Sen ska jag orka hela kvällen och sedan försöka bli frisk..

Spinspinspin


nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film, är sjuk idag.. :/

Nu är det jul igen..

Sitter och redigerar de sista bilderna som sedan ska till framkallning, riktigt fina bilder! Avslöjar motivet lite senare, framåt helgen. Nu ska jag göra klart de, och sedan sova. Imorgon ringer klockan tio i sju..


vår stjärna i fönstret, fejkade den runda oskärpan, tog bilden med digitalkamera och då blev den inte lika intressant.. :P
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'