A thousand miles

En bra och en bränd plåt med pepparkakor senare, så sitter jag här. Har lite färgfläckar på händerna efter karamellfärgen, försökte mig på att göra kristyr i olika färger. Och ja, en bunt pepparkakor blev bra. En plåt blev helt bränd (glömde bort den mitt i dekoreringen) och den var ju bara att slänga.. Tror vi köper hem färdiga att dekorera eller så, mina blir aldrig lyckade..

Ska vara duktig och göra min SO-läxa, ska skriva om ett par punkter. Sen blir det lite redigeringsjobb i Photoshop och efter det lek i Illustrator och förhoppningsvis gör jag klart mitt Illustrator-projekt som jag lagt åt sidan i ett par veckor. Ciao!

We want summer!


längtar till sommaren, vill kunna slänga kameran över axeln och cykla runt på landet och bara fota..

Sitter här nu, adventsljusstaken lyser i fönstret och det enda som saknas är snön. Det blev ju en riktigt lång vit vinter, not.. Håller på att redigera massor av bilder och pyssla med lite smågrejer. Ska snart spara de bilderna jag redigerat och sedan kolla på Hancock, får redigera det sista imorgon. Kan avslöja tt det är det största projektet jag haft med mina foton, ska bli riktigt roligt att se hur det blir i slutändan. Och reaktionen.. :)

Ska också pilla bort glitterlim jag har använt på min arm, så kan det gå när jag har tråkigt.. Men det var ett riktigt fint mönster, fint att ha med en enkel svart klänning och ett långt fint mönster som ringlar sig ner för armen istället för smycken. Nog om det, nu ska jag redigera klart ett par bilder och sedan kolla på film. Imorgon är det redigering och bak som gäller för mig. Vad ska du hitta på imorgon?

Rock around the clock


Fortsätter på veckans tema, har haft mycket att göra de senaste dagarna, och imorgon blir inte direkt bättre. Går så långa dagar och måste göra en hel del ärenden efteråt, men nu ska jag inte prata om allt negativt. Den här bloggen är en bildblogg, ingen personlig gnällblogg.

Imorgon då, efter skolan, ska jag först iväg och köpa ett par skor, sen en sväng förbi Åhléns och Panduro, ska nämligen.. det kan jag inte säga! Det kliar i mina fingrar, men det ska bli en överraskning och om jag skriver vad det är finns det en stor risk att den som ska bli överraskad läser.. Guuuud vad jag vill berätta! Men vi får se om sisådär en och en halv vecka, då är det över.

Sen när jag landat hemma så tänkte jag testa lite nya saker, experimentera med glas och lite sånt. Nu blev det ett väldigt långt inlägg, ska packa ihop lite pennor och sedan släcka ner och sova. Är riktigt trött och måste försöka sova så mycket som möjligt. Helgen är fullspäckad och jag kan avslöja att jag inte komma få någon som helst sovmorgon denna helg. Upp tidigare än på vardagarna, blä.

Godnatt!
btw, snart är det första advent!!

Winter

Ashes to ashes, dust to dust..

25/11

Let there be light


Ni har väl inte missat att  igår var det exakt en månad kvar till julafton?
Och snart är det första advent..
Sitter i datasalen i skolan och skriver en svenskauppsats. Borde fortsätta med den, den ser ut att faktiskt bli rätt hyffsat bra. :)

Theme of the week


G L A S

Wake me up when november ends

En spontant tagen bild, i brist på idéer när jag var ute när det var löv som föll istället för snöflingor.

Idag var det kallt, riktigt riktigt kallt! Men samtidigt är det skönt att ha en riktig vinter för en gångs skull. Har tagit en del foton under helgen, trots att jag har gjort en massa annat. Kommer visa lite bilder kanske ikväll, känner mig rätt trött och har en rad glosor till imorgon. Och dessutom har jag ett veckans tema, den kategorin blev bortglömd för ett tag. Säger & visar vad temat är senare.

Green


nu är det dags att krypa ner i min varma säng, har en drös med bilder att redigera imorgon och ska även leta efter en bok att klistra in bilderna i. Vad den sedan ska någonstans är hemligt!
:)

Godnatt!

Reflection

Vintern har kommit till Sthlm

I d a g   f ö l l   d e n   f ö r s t a   s n ö n   u t a n f ö r   m i t t   f ö n s t e r .

You're only lonely when you loose yourself


Jag tänker på ensamhet när jag ser den här bilden, varför vet jag inte..
Nu ska jag hämta lite dricka och kolla om mina batterier till blixten är färdigladdade. Jag ska nämligen leka lite! Jag har fått låna en fotobok av min farbror och ett millimeterrutat papper samt en tumstock för att lära mig mer om bland annat bländare, exponering mm. Ska börja läsa snart, boken heter "Barn på bild - Hur du tar bättre barnbilder". Alltid roligt att lära sig något nytt, har nämligen ett litet projekt på gång. ;)

Godnatt för idag!

Jam


Förlåt för att jag inte uppdaterat förrän nu men jag råkade sova liite för länge imorse och var med Clara efter skolan. Men nu kommer det en liten bild från ett bra tag sedan när solen fortfarande lös och det var någorlunda varmt. En dag i skogen som resulterade i massor av bra bilder. Här är en på lite lingon. Imorgon är det Cosmonova som gäller. Ciao!

Purple rain



Förlåt för usel uppdatering, har haft fullt upp idag. Får se om jag hinner klämma in ett inlägg imorgon bitti, annars blir det efter skolan. Om ett litet tag ska jag göra mig iordning för att sova. Godnatt :)

Good things come to an end



Godnatt.

O juste, glömde säga att jag fotade två kompisar idag. Jättefina bilder blev det. :)

Water's up to my knees

En bit av min kamerautrustning



Som ni ser är det ett objektiv, Nikon 18-200mm.
Används bl.a. för porträttfoton, landskap, fotboll - kort sagt allt som inte är litet och om det inte ska vara närbild. Då använder jag mitt makroobjektiv från Sigma. :)

Btw, det är desperate housewives på femman nu!

When I wake up, I smile.


Nu ska jag göra mig klar för att gå om fem minuter, men slutar tidigare än vanligt så skoldagen blir kort.
Ha en bra dag allihopa! :)

We forgot where we were and lost track of time



Ska ta en snabb kopp te och läsa på spanskaglosorna och sedan försöka somna, godnatt! :)

I do



Nu ska jag parkera mig i soffan och göra läxorna lite snabbt, sedan är det sims som gäller! :)

I <3 rund oskärpa

Dark power..


Testade att leka lite med mina nya karamellfärger, blev inte alls som jag hade tänkt mig.. Hade för dåligt ljus och tänkte inte på att använda min externa blixt.. Men det kommer fler chanser.

Goodnight!



..om någon vill se en bra film nu så går det en på tv 6, med Johnny Depp!

Saturday night


gud vad dött det är i bloggvärlden idag..

Sneak peak

Harmoni


Jag älskar den här bilden, ljuset & färgerna, tydliga skåror och.. allt annat!
Nu ska jag iväg ett tag, men kommer hem snart igen. :)

Longing

Jag vill att det ska vara varmt, soligt och sommarlov. Kunna slänga kameran över axel och cykla (på cykeln som är hur gammal som helst) runt på landet och bara fota, fota, fota. Och så bada lite, och bli brun och fräknig.

Nu ska jag krypa ner i sängen, ska bli riktigt skönt att få sova ut imorgon.
Godnatt!

En av dom härligaste bilderna jag någonsin tagit


                                                                          ...sommar

Pasteller


Ska ta en kopp te och krypa ner i sängen framför tv:n. Sen ska jag försöka bli tillräckligt trött för att en gångs skull somna vid tio. Ha en fortsatt bra kväll, och godnatt ska jag väl passa på att säga också.

Dawn

Autumn

Thank you and good night!


Jag ska bara läsa på det sista till provet imorgon och sedan somna glad! Har fått jättemycket beröm det senaste dygnet av både personer i skolan, Claras mormor (som sa att det var dom finaste bilderna hon sett på år och dar *stolt*) och "läsare" (mer tittare.. eller hur?  =P) Jag blir verkligen jätteglad när någon ger mig beröm för bloggen, jag börjar tro på att bilderna är rätt fina ändå, fastän vissa är halvbra eller bara okej. Men vill bara säga tack hörrni, alla ord betyder JÄTTEMYCKET! :D

Nu ska jag läsa tråkig SO, sen sova. :)

Go ahead and smile


Clara såklart! Från fotosessionen i.. hm.. oktober någongång? Håller på att planerar för en till fotosession när snön har kommit, får se om hon är med på det! :P
Nu ska jag plugga, hade prov idag och ett större prov imorgon. Blä.

The sky is falling down, it's getting colder.

Reflection

Det är ensamt på toppen..



S e r   n i   f å g e l n   h ö g s t   u p p   t i l l   v ä n s t e r ?
And don't forget.. Följ min blogg med bloggkoll. =)

What's on your mind?

All way around

Relax

Rosegarden


Här är hela cupcaken, här är närbilden på kanten. Nu är det dags för mig att försöka sova, vill bli frisk till imorgon.
Godnatt på er! :)

När man är sjuk är detta det roligaste som finns!


Någon annan än jag som gillar sims? :)

Contrast


Närbild på en cupcake jag gjorde, kan visa resten av den lite senare. Mår dåligt och har huvudvärk, blä..
Men blir ändå sugen när jag ser denna bild, kristyr runt kanten och chokladfrosting på. Ser ni den runda oskärpan? Haha, den dyker upp när man minst anar det.

Nej det är ingen vanlig dag..

..för detta är bloggens



=D

Cupcake

Jag tänkte delta i en sorts tävling här men kom lite sent och missade "deadline" pga resan. Men shit happens, har alltid velat baka cupcakes men har aldrig fått tummen ur, men tack vare denna tävling så har jag nu jättegoda och lyckade cupcakes att njuta av flera dagar (eller snarare veckor) framöver. :)

Här är den, ett spöke som ringlar sig runt en cupcake, kommer visa lite andra cupcakes senare.


En vanlig muffins med sockerkakssmet (+ bakpulver och lite sånt) och sedan kristyr till spökets kropp, chokladfrosting blev till ögon och mun. :D

Footsteps

Finally


Jag är hemma! :)
Men är tyvärr så grymt trött att jag ska stupa ner i sängen nu,såhär "tidigt" på en lördagskväll, eller det är väl lördag idag..?
Skitig fender på bilden, eller stavas det fänder? Jag skiter i vilket, nu ska jag sova och imorgon väntar massvis med rensning och redigering. Jag har faktiskt saknat det, vad desperat jag låter efter bara en vecka.. Haha, nu svamlar jag bara..
Kortfattat, vattnet är härligt och fendern/fändern är ful. Bilden är snabbt redigerad och ingen skugga lat & trött som jag är.

GODNATT!
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'