From the archive

Jag lever, jag mår bra, jag fotar som en galning! :)

Äntligen lov!

I'll keep an eye on you


Ett av mina favoritmotiv. Jag älskar att fota ögon, vatten, blommor och småkryp (som nyckelpigor, har dock inte fångat en perfekt bild på en..) Nu ska jag städa lite innan jag ska sova, är dödstrött nu innan helgen..

Colors


Denna bild är helt orörd, endast skugga och logga har lagts på. Fantastiskt alltså, och dessutom är den JPEG, fierce!

What's wrong dear?


S å . .   j ä k l a . .   u n d e r b a r . .

Water and details


På bilden i inlägget "We went down to the sea" så måste jag bara visa lite detaljer, den nedersta droppen i denna bild alltså.. Shit, vilken skärpa för att vara en droppe.. Och härlig glans, men nu ska jag krypa ner i sängen snart. Godnatt! :)

Think green

I went to NY today


Ser lite ut som superman, eller frihetsgudinnan i profil.. Typ.

My baby shot me down

Trött, men har mycket kvar att göra. Suck..
Blev en.. annorlunda bild idag. Motivet fanns på en lampa. :)

Nightie

We went down to the sea


Passande bild, för nu ska jag nämligen ta ett varmt bad. Sedan blir det Bridget Jones och sängen. Denna bild har jag även som bakgrundsbild på datorn, jag älskar dom knivskarpa dropparna högst upp. Måste för en gångs skull säga att jag är stolt, riktigt stolt. :)

Give him some sugar

19'10'08


Jag kan inte få nog av att fota vatten, kan någon hjälpa mig? Älskar bilden ovan, både ringarna i vattnet och den knivskarpa droppen som ser ut som en diamant. Om någon vill testa själv så fyll ett handfat inte helt upp, låt sedan kranen droppa. Ta kameran nära landningspunkten och fota med inställningen M, blixt är ett måste. Ett tips som jag tyckte fungerade bättre var att släcka i rummet. Fick ställa in fokusen innan jag släckte såklart, och bilderna blev mer glansiga, och bättre.

Nu ska jag fota lite till, jag får inte (för mig själv) men jag måste, jag har blivit beroende..

Woman


Ser ni siluetten av en kvinna? Skärpan hamnade helt fel, men jag älskade formen på vattnet. En kvinna uppstår ur vattnet, för tankarna till Vattenbalett.

The sun is hiding


Jag längtar tillbaka till sommaren, friheten att sova hur länge man vill och att ta kameran på en fotorunda på landet, bara njuta av solen helt enkelt. Inga läxor, ingen press, bara frihet & lycka. Nu är himlen mulen och min bränna har bleknat. Tog bilden en av de få dagarna solen lyste på balkongen nu på hösten. Nu får jag inte fota så mycket mer på ett tag. Har ca 60 bilder att visa, klarredigerade och allting. Men jag fotar bara nytt, och nytt, och så lite mer nytt. Snart så måste jag ju bildspamma eller något sånt, typ.

A pair

Dripping


Magisk bild, eller hur? Kan inte förklara hur stolt jag är över mina vattenbilder jag tagit idag.. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla klart på filmen. KRAM!

Bildregn, Clara igen!







Just laugh


älskar bilden, från fotosessionen med C igår (hon tyckte det var liiiiite pinsamt att ligga på marken i en park)

Har tillbringat kvällen framför tv:n till en hyrfilm; Den där Mary. Har bara sett en femtedel eller så men jag ska se klart på den snart. Innan dess fotade jag vatten, och jag säger bara att det är skitcoola bilder. Ska kolla igenom alla bilder nu, visar ett par stycken sen.

C

Meet my friend


This is Clara, tagen idag med Nikon D70.
Tog runt 150 bilder, och har valt ut 20 stycken. Men det finns fler att fixa om man vill, men jag tog bara de som var perfekta. Clara's blogg kan ni också läsa, finns en länk till höger.

Put your make-up on hon'


Dagen blev lyckad, klarade mitt rätt bra i skolan och fotade sedan Clara i närheten. Blev runt 150 bilder innan hon behövde dra så jag ska kolla igenom dom snart. Råkade somna ett litet tag tidigare idag så nu har jag väl energi för det. Nu ska jag kolla lite på tv och sen kolla på bilderna. Ha en trevlig kväll allihopa! :)

It's friday!


GUD VAD SKÖNT MED HELG!

Har lite planer med kompisar så det kommer att bli en superbra helg. Om bara några få minuter kommer Clara hit och då ska jag styla, sminka och fota henne. Måste bara komma på vart vi ska gå någonstans, och vilka kläder som kan värma just nu. Hoppas det blir ljust ett tag till, nu ska jag slänga i mig lite mellis! :)

When your eyes won't stay open


härliga färger, eller hur? Tagen med Nikon D70 någon helg för inte så länge sedan

Snart är det dags att lägga sig, råkade sova någon timme innan middag och känner mig allt annat än trött nu. Imorgon börjar skoldagen vid åtta med fotboll, och avslutas sex timmar senare med idrott som sista lektion. Är en relativt skön dag, fotboll - läsa en bok i en timme - lunch - idrott. Skönt.

Såg nyss att imorgon ska klassen bestämma vad vi ska göra på idrotten, undrar om jag ska ha shorts eller mjukisbyxor med mig.. I-landsproblem again.. Laddar in lite bilder för tillfället och ska kanske redigera en eller två innan jag stänger av datorn. Funderar också på att smsa C och fråga om hon vill bli fotad imorgon, har inte så mycket annat att göra efter skolan.

Ojdå, detta blev ett väldigt rörigt inlägg. Nu ska jag vara tyst ett tag och kanske visa en färsk bild från idag innan jag ska sova.

Colder

Trött, usch blä.. Har planerat att parkera mig i soffan resten av denna torsdag.  Man kan ha det sämre.. :)
Gillar bilden, ser lite ut som frost. 

Football again

Sjukt otaggad på fotboll, fjärde träningen på två dagar. Ovanligt mycket faktiskt, och min kropp känner av det - rejält. Ska gå om ca fem minuter, med bag och en otrolig träningsvärk. Vi får se om jag kommer igång, håll tummarna för det. Nu börjar det bli bråttom, vi.. hörs?

Rosa räddar liv


Samma bild som finns i headern tänkte jag passa på att visa nu, ett rosa band.
Jag har gjort den i Illustrator.

Take a bow


En favorit. Tagen med Nikon D70.

Hemma igen, skolfotot blev säkert jättedåligt. Jag kommer säkert blunda på klassfotot och se ut som en gris på porträttfotot, men hey - vem bryr sig egentligen?
Såg att fotografen (som var lite skum) hade en stor fin Canon-kamera, men min Nikon är oslagbar. Snart är det dags för träning igen, och massor av plugg efter/före det. Nu ska jag bara slappa innan jag måste börja göra iordning mig, bara tre dagar kvar till helg.

Sleep tight

Kläderna valda, håret bestämt, skorna nerpackade och rummet ostädat. Nästan klar, nästan sovdags. Men en snabb städning sen är jag äntligen klar! Har en känsla av att jag kommer att försova mig eller något sånt. Och se ut som en gris på skolfotot. Annars tror jag att det kan bli en rätt bra dag imorgon. Men nu, städning.

Flowerpower


Sov extremt dåligt inatt, och lägg på två tuffa matcher på dagen och en hel lång skoldag så får man resultatet = supertrött. Jag är trött, men kan inte sova än. Jag vill, men jag måste göra mycket innan jag kan koppla av. Börjar dagen imorgon med en och en halv timmes fotbollsträning, sen går jag i skolan till halv tre ungefär och sen är det dags för skolfoto. Blä!

Jag älskar att fota, men hatar att själv bli fotad. Jag trivs bakom kameran, inte framför.. Men nu kommer alla frågor, vad ska jag ha på mig? Hur ska håret vara? Vilket smink? Vilka skor?
I-landsproblem alltså, men nu hinner jag inte skriva mer. Ska packa ihop en bag med kläder, städa rummet och sedan läsa på läxan vi har till imorgon. Tror ni jag hinner på en halvtimme? Då blir det till att skynda..

Dancing in the dark

Nu ska jag dra iväg på träning snart, ska rota fram lite grejer som jag ska ha med.
Hörs!

On the road

Fullt upp hela förra veckan, så ingen uppdatering då som ni kan se. Men nu är jag igång igen, typ. Har ni sett den nya höstdesignen förresten? Och ni kan väl inte missa rosa bandet-rosetten? Illlustrerat själv, är inte duktig.. Inte alls. Men ändå, nu kallar läxorna.

Close


En av mina första testbilder med mitt macroobjektiv, lade ett par örhängen på spisen och det blev rätt coolt. Har inte så mycket bilder kvar nu så det blir till att fota och redigera någon fin dag, kanske på tisdag..? Börjar även bli lite smått sugen på att fota människor, liksom styla dem och sedan fotografera. Vi får se hur det blir med det, hoppas att C kanske är frivillig. :)

Mathematic


Plugg står på schemat åtminstonde till lunch, finns det något tråkigare att göra än att plugga? Men man måste, annars blir det inte roligt..

Cold


Det regnar. Ibland kan det vara positivt, man kan få en riktigt häftig bild när regnet öser ner. Men när det bara småduggar, då är regnet inte alls bra att ha (inte heller att det regnar överhuvudtagen när man är utomhus. men nu är jag inne som tur är). Inga planer för idag, kanske ska fota lite. Men ska kolla på ett par bilder jag tog igår, riktigt söta faktiskt. På vad säger jag inte nu, det får ni se sen! :)

i'm back

Hemma igen, har varit på någonting som kanske (inte) kan kallas för fest. Först hände det ingenting, sen urartade allt i tårtkastning, en lampa gick sönder och bordet brakade ihop. Sen så blev det städning för hela bunten och därefter drog ett par stycken och resten gick så småningom. Nu är jag hemma, skönt..

Muren


Kommer vara upptagen ikväll, kanske hörs vid elva-snåret. Ha en riktigt trevlig kväll allihopa! :)

Heavenly


s t r ä c k e r   s i g   u p p   e m o t   s k y n

Nu ska jag stänga av datorn och snart krypa ner i sängen. Imorgon blir det sovmorgon, kan inte säga annat än att jag kommer att vara i himmlen under de timmarna jag sover.

The leaves fell, so did I.

Summer


en favorit från fotorundan med C, tagen med Nikon D70

Rough



Ibland kan allt bara vara så jobbigt, så komplicerat. Allt kommer lösa sig, frågan är bara när..

Forgetting something..

Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'