Om blickar kunde döda..


Så jäkla cool, har bilden som bakgrund på skrivbordet (på datorn alltså) också.
Nu ska jag väl stänga av datorn snart, måste upp lite tidigare än vad jag gick upp idag..

Godnatt!

PURPLE.


Hittade som sagt en massa bilder från i julas, jag var ju utomlands då så därför är det bara en massa bilder på blommor. :)
Ska nog ta ett bad, måste tvätta håret.. Det känns som om det är måndag imorgon men det är ju bara söndag! Jao, men ska väl börja tappa upp badet nu, ciao!

Winner


Viveka (geeken på bilden :P) har vunnit sin första tävling, hon blev veckans blogg! Titta in hos henne och gratta! (skitsnygg design hon har va? hihi, jag har gjort den! :D)

Är mitt uppe i photoshop, redigerar trettio bilder just nu på allt möjligt. Linnea, Viveka, katter, semlor mm. Är rätt trött på det nu, tror jag avslutar det just nu (har väl tio bilder kvar nu) och kollar lite på tv istället. Har också försökt hitta fem bilder jag behöver, men efter att ha kollat igenom flera tusen bilder hittar jag dom inte.. Spårlöst försvunna..? Men jag har även hittat en mapp med fina bilder från i julas som jag inte visat än, klara med logga och allt. :)

Ciao!

Svar(tvit)

 

Tänkte ta upp en sak nu, har fått lite kommentarer om just det här. På många av mina bilder som är svartvita och en del i färg så är det vita väldigt överexponerad och utfrätt. Kanske ett misstag eller med mening? Jag gillar kontraster, kontrastrika bilder är mycket mer intressanta än gråa och platta bilder. Vitt ska vara vitt tycker jag, grått kan se lite smutsigt ut ibland. Så det är med mening, kanske är det (som min farfar sa) ett nytt sätt att fota och redigera på. Är inne i en fas just nu där kontrast är min "grej"..

Har tagit fram en bild som jag redigerat på två olika sätt. Överst ser ni nummer ett, en bild där jag hållt mig till "verkligheten" och ändå gjort bilden ljusare än orginalet (var riktigt mörkt ute när bilden togs) Inte lika exponerad eller vit som nummer två. Nummer två är däremot lite mer redigerad, det vita är vitare och jag har dragit upp kontrasterna rejält. Nu när jag tänker på det i efterhand kanske jag kunde tagit det lite lugnare men kontrasterna, men jaja. På senaste tiden har jag blivit inspirerad av olika fotografer som också fotar och redigerar så bilderna blir väldigt kontrastrika. Jag gillar svartvit mer än svart-vit-grå. Det var det om mina "överexponeringar".

Nu ska jag redigera lite bilder från förra helgen, dags att fixa de nu liksom.. :P

Linnea


E n   b i l d   f r å n   f ö r r a   h e l g e n . .

Sov riktigt länge imorse, och sen skulle jag städa lite i rummet och äta lunch, så nu skriver jag ett litet inlägg. Har inte så mycket att säga förutom att jag kommer att redigera lite bilder från igår och lite så, kolla på tv och softa.. Man måste ju förbereda sig för veckan som kommer, skolan sätter ju igång..

Förresten, glöm inte att gå in här och rösta på Viveka (stockholmsbarn.blogg.se)!

Viveka

Let it snow


b a r a   f ö r   a t t   b i l d e n   ä r   c o o l . .   :P

Nu ska jag stänga av datorn, efter order av pappa..
Godnatt!

Forward


Tänkte ta tag i mina redigerade bilder nu, har som sagt redigerat dom men inte satt dit logga och så.. Märkte nyss att klockan är snart halv elva men det känns som åtta typ.. Shit alltså! Läskigt när tiden bara försvinner sådär..

Ska hämta lite dricka bara, sen blir det bilder och sen blogg..
Tjingeling!

The summer seem so far away


Fastfrusen i isen, helt öde men lamporna lyser fortfarande..

Vill först passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fått! Blir jätteglad varje gång jag får en ny kommentar, men jag måste bli bättre på att tacka och svara. Just nu sitter jag och äter lunch, ska snart åka och lämna kvar en film jag hyrde förra helgen. Sen blir det ett hos lilla kusinen och hennes mamma, tar nog med kameran för säkerhets skull. Fick höra att kusinen börjat krypa och det måste man ju fånga på bild! :)

Idag är det även en bad look-dag. Håret blir fel, kläderna passar inte lika bra som vanligt och sminket blir katastrof! Har faktiskt inte haft en sån på länge så det var på ett sätt lite väntat.. Men jag skiter i det och hoppas att ingen bryr sig allt för mycket om det. Nu ska jag käka upp, ta lite mer dricka och sen åka. Skriver nog rätt sent ikväll, eller när jag kommer hem iallafall.

Ha en bra dag!

BLUR

blogg.se gör bilden mycket gråare och brusigare än den är innan, så synd!

Somnade faktiskt vid tiotiden igår, var så trött att det bara blev så.. Funderar på att fixa iordning i mitt rum och slå en signal till farbror, eller vem som nu kan tänkas vara hemma där. Ringde inte igår men hoppas att de inte är upptagna, men hoppas kan man ju alltid göra. Ska väl ringa om ett litet tag, kanske lite tidigt att ringa än. Så nu ska jag..

ÅHNEJ!!
Såg precis stora snöflingor dala ner utanför, nej!!! Jag vill ha vår, och sen sommar. Inte mer vinter!

Jaja, nu ska jag väl se om det går något bra på tv och sen ringa. Skriver väl lite senare då.
Ciao!

SNOW


Är redan trött, ska nog göra iordning mig och kolla på tv i sängen. Kommer förhoppningsvis upp tidigt imorgon och då ska jag äta en stor frukost med frukt, pannkaka och lite annat. Ett par dagar kvar på sportlovet, måste ta vara på de! Ska kanske ringa farbror innan jag lägger mig och fråga om jag kanske kan komma imorgon och hälsa på.

Godnatt!

Another happy day

Ännu en suddig bild och färgerna blev lite skumma, men har inte så många färdigredigerade bilder för tillfället. Ska redigera lite ikväll, just nu så står jag och steker små pannkakor. Eller det kanske kallas plättar då.. Fick ett ryck och ska ta lite till mellanmål och till frukost imorgon.

Tillbaka till spisen, ciao!

And she never looked back

Tog bilden för ett par dagar sen, det är Linnea på bilden. Det var riktigt mörkt ute och vi stog dessutom under en bro så ljuset var inte det bästa.. Ökade iso:n och lite längre slutartid, men när jag tog bilden satt hon på en kedja mellan två stolpar och då skulle hon såklart gunga lite på den så det blev lite suddigt men på ett sätt tycker jag att det passar in.. Har en bunt bilder att redigera men har inte orkat öppnat PS än, ska göra det lite senare. Nu ska jag äta upp min frukt och sen ta kort på en stol. Haha, har fått ett litet "uppdrag".. :P

STOP


Mätt och belåten!
Nu ska jag tappa upp ett bad, ciao!

Their side of the story


Så var man hemma igen.. Är ensam hemma just nu och sitter och undrar när de andra kommer dyka upp. Det blir väl snart!

Ska ta lite frukt och dricka nu för jag började må lite illa på bussen hem.. Åt pannkakor (jättegoda btw) innan jag gick och jag är lite laktosintollerant, och pannkakor med glass kanske inte gjorde saken bättre.. Ska vila lite nu så det förhoppningsvis blir lite bättre, skriver senare!

When the time stood still


cool klocka hemma hos Linnea..

Sitter hemma hos Viveka, har inte åkt hem än. Ska ta en buss kvart i fyra och sen tunnelbanan, ska nämligen på restaurang ikväll (en av mina favoritrestauranger) så jag måste komma hem i tid för att hinna byta om till lite finare kläder och så. Ska nog hoppa in i duschen nu och sen så blir det pannkakor, sen är det nog da s att ta bussen när jag ätit upp. Lite kul, har sovit över med någon (både borta och hemma) varje dag på sportlovet men ikväll ska jag inte vara med någon. Igår när jag egentligen skulle åka hem till mig efter Linnea men det blev ett spontant besök hos Viveka istället. Fick låna massor av saker; extra tandborste, sovkläder osv.. THANK YOU VIVEKA! :D

Nu ska jag ta en dusch, skriver lite senare.
Ciao!

MJAU

(solen lös in från höger så ögonen blev i olika färger, det vänstra blev mörkare än det högra..)

Nu är det riktigt sent men när man är med kompisar kan det bli så.. :P
Igår somnade jag och Linnea rätt tidigt så det jämnar ut sig till slut. Det är ju bara sportlov en gång per år! Nu ska vi iallafall stänga av datorn och snart sova.

GODNATT! :D

Stars are shining


Vivekas familj har fortfarande julstjärnor framme! :P

Just nu sitter jag och Viveka och kollar på en massa filmer på moderskeppet.se, sjukt bra sida för er som vill lära er mer om Photoshop. Vi kollar på lite (viveka kollar på alla eftersom hon är nybörjare) filmer om olika verktyg och så, jag lär mig en massa jag inte vetat om förut. Ska sova över hos Vive idag så jag har inte min vanliga logga men jaja, fick låna en sladd och en dator för att kolla på bilder som jag tog idag. Linnea har så sjukt söta katter! Ska se om jag hinner redigera en bild på de (de behövs knappt redigera, deras isblåa ögon lyser starkt ändå) innan vi ska sova, kommer ta lite tid att kolla igenom filmerna och guiderna.. :P

Always look on the bright side of life


Tog lite bilder på Linnea när vi var ute idag. Dock blev det mörkare med tiden och imorgon ska vi försöka fota lite när det är ljusare. Men det blev en hel del bra bilder som jag ska redigera lite smått och lägga till loggan i ett hörn, sen får ni se dom! :)

Vi har kollat på film och spelat vändtia (och lite korttrick såklart) hittills, nu ska vi antingen kolla på tv, spela ett spel eller lite mer kort. Eller något annat, vi får se! Skriver nog inte mer idag, det börjar bli lite sent för att blogga liksom.. :P

Godnatt säger både jag och Linnea! :D

STHLM


En bild på vackra stockholm från idag, skriver senare. Nu ska vi spela vändtia! :P

Slideshow



Nu sitter jag här, nyduschad. Linnea kommer 40 minuter och mitt rum är stökigt, jag har inte klätt på mig eller sminkat mig, har inte ätit lunch och inte fotat utomhus. Jag är dålig på att planera, det är jag.. Så nu ska jag skynda mig och värma lite mat och fixa iordning mig. Sen blir det rummet och om jag hinner lite fototid.

Wish me luck?

Play with color


Gick upp för en halvtimme sen, gud vad skönt det är att ha sportlov! Ska ta lite frukost nu och strax innan ett kommer Linnea hit. Funderar på att gå ut och fota lite snö efter frukosten, prova lite olika vinklar och så. Snön bara vräkte ner igår, jag som trodde det började bli vår?! Well well, nu ska jag fixa ihop lite att äta som frukost.

Har många av er också sportlov?

Softness


Har ju blivit en hel del foton på Viveka nu så jag varvar med lite naturbilder (bara växter). Jag ska faktiskt stänga av snart, sminka av mig och krypa ner i sängen. Har sovit med kompisar två nätter i rad och det blir inte så mycket sömn som önskat, så jag ska ta igen lite nu. Imorgon blir det en till sova-över-kväll med Linnea! Ska upp vid tio imorgon bitti och gå ut och fota lite snö, det har kommit nästan en decimeter nu och jag hoppas det ligger kvar till imorgon bitti men samtidigt inte.. Jag vill ha vår eller sommar nu! Men att fota snö är också fint..

Jaja, ska sluta skriva nu och göra det jag ska göra innan jag ska sova.
Skriver imorgon, godnatt! :)

Far away


Ännu en bild från igår (finns i både färg och svartvit, valde den svartvita nu), jag är fotograf och Viveka modell.
Ni är inte så duktiga på att kommentera.. Har ni inget att säga om bilderna? Kom gärna med tips, konstruktiv kritik och kanske lite beröm, måste ju få veta vad jag behöver utveckla och så.. :)

Har träffat många kompisar på bara två dagar, och imorgon ska jag träffa ännu en kompis. Det är faktiskt min gamla barndomsbästis som ska komma till mig och sova över! Ska bli riktigt roligt och vi ska kanske se på bio. Har redigerat de flesta av Vivekas bilder nu och skickat över, hon är så duktig på att modella! Har lite idéer att förverkliga nu på sportlovet som har med foto att göra. Kan skriva om de senare!

Nu ska jag hämta lite te och snacka med Viveka på msn.
Ciao!

What's ahead of me


fotograf: Jag     Modell:
Viveka

Happiness


fotograf: Jag        Modell: Viveka

Sov över hos en kompis natten mellan fredag och lördag, och sen sov två av de tre (som jag sov över) över hos mig lördag-söndag. Så det är därför jag inte uppdaterat på länge.. Tog kort på en kompis igår med hennes kompakta digitalkamera, som var sjukt bra! Jag orkade inte ta med den stora kameran, så den ska jag ta med mig en annan gång och fota Viveka om ett tag! Hon blir så snygg på bild, håller ni inte med?

Har några bilder på lager från igår, och sen gjorde jag om Emmas och Vivekas bloggdesigner. Check it out!
Skriver senare!

Bubbles


Nu ska jag gå och göra stan med Clara! Byebye!

ONETWOTHREE


b a r a   f ö r   a t t   j a g   ä l s k a r   m i n a   ö g o n f r a n s a r  p å   b i l d e n . .

Ska bara skriva lite snabbt ny eftersom badet spolas upp, ska ta ett snabbt bad och sen ta lite te. Är så kall efter träningen så det är sjukt, måste plocka fram kläder att ha på middagen också som är imorgon!

Skriver senare, nu ska jag bada!

Today


en bild som min farbror tog när han skulle lära mig lite saker, så jag är inte fotografen utan jag är "modell".. :P

Sitter just nu i datasalen med en laptop, och jag hade turen att få en med en trasig space-knapp så den funkar ibland, och ibland inte.. Ska sitta här i en kvart till och sen är det gympa, sen är det slut för dagen. Då ska jag skynda mig hem och byta om till fotbollskläder. Skriver senare ikväll!

Fields of gold


Blir nästan förbannad på blogg.se, det har varit segt nu i tre dagar! Ska ta och borsta tänderna nu och krypa ner i sängen, skrev nästan ingenting på låten eftersom jag gjorde lite engelskaarbete istället.. Får väl göra klart låten imorgon, då får hela gruppen (då menar jag alla, inte bara jag) skriva klart den och komma på allt tillsammans. Som ni kanske har märkt så har det kommit många bilder på små saker på vit bakgrund, jag testade lite studiofoto i helgen och gillade bilderna. Har lite andra bilder på datorn som jag ska fixa iordning imorgon kväll, så ni får väl se dom på fredag eller så.

Godnatt!

For all the wrong that you made right

Kameran har blivit dammig efter de senaste dagarna, okej kanske inte men jag har iallafall inte rört den på hela veckan.. Har noll inspiration och vädret är inte något att hurra för, dock var solen framme idag (vilket resulterade i att jag var ute på lunchrasten, WOW! :P) Har rätt fullt upp, men nu är det bara två dagar kvar till sportlovet, och då ska jag fota mycket! Först måste jag bara ta mig igenom två skoldagar till, de kommer se ut såhär:

Torsdag: Skola 8.00-16.00, träning 17.30-19.00
Fredag: Skola 8.00-14.00, träning (thaiboxning) 18-19, gå lite tidigare på träning för jag ska på middag från ca 19.30 till nånting, och sen ska jag sova över hos en kompis.

Full fart! Ska ta lite glass nu och skriva en rapplåt, ska vara klar till imorgon och de som är i min grupp la över allt ansvar på mig och sa att jag fick skriva den själv så skulle de sjunga sen, jotack! Ska försöka fixa ihop något, inte så seriöst då men kanske lite rader att pussla ihop. Har varit jättetrött hela dagen idag, funderade på att gå och lägga mig vid 19-tiden men kom på att Grey's Anatomy har säsongsstart idag - INTE MISSA!

Massor av text, blää.. Nu kommer bilden! Ännu en bild av rosen.


GREEN&WHITE

Samma bild som denna men lite mindre redigerad.. Gillar inte den lika mycket pga det gråa som finns i denna bild. Nu ska jag gå ut lite på stan. Ciao!

And then I just smile



Har inte rört kameran (inte den på bilden utan D70:n :P) på hela dagen, och inte igår heller.. Ska ta och fota riktigt mycket under sportlovet som är nästa vecka, då tänkte jag våga mig ut och fota längre bort, vid vattnet och så. Har även fått ett litet "uppdrag", så det ska jag också fixa!

Ska ta lite te nu och kolla på tv, blir rätt kort dag imorgon och sen ska jag leta lite på stan efter en present. Tror detta blir sista inlägget för idag, så godnatt på er!

Holy

Nu ska jag stänga ner datorn och snabbt packa ihop väskan till imorgon. Är rätt trött faktiskt, vet inte varför men ska gå och lägga mig snart. Imorgon är det både träning på morgonen och på kvällen, jobbigt men roligt!

Nu ska jag sluta babbla och göra det jag ska.
Godnatt!

(värst vad blogg.se gick segt idag då.. jag blir galen!)

A bullet for my valentine

Summergarden



Två bilder på vita blommor, är egentligen rätt små men macro-objektivet gör att de ser större ut.
Längtar sjukt mycket till sommaren, jag vill att tiden ska gå fooooort!
Ska ta ett bad snart och packa bagen till imorgon bitti, fotboll you know.. Ska inte sitta kvar vid datorn så länge, måste börja tappa upp badet! Skriver väl innan jag går och lägger mig, ciao!

I saw him fight, I saw him die.

Ska ta och fixa bilderna som det blev fel med snart, men jag måste bara göra lite annat först. Sen ska ni få se på fina blommor! Har kommit hem från skolan, för femtio minuter sen men jaja.. Har inga läxor eller träning, så det blir lugnt ikväll.  Ska skriva lite på ett engelskaarbete kanske, vi har två veckor på oss men det kan vara skönt att inte vara ute i sista sekunden.

Skriver senare, då får ni se lite blommor!

Cherry chapstick


Har tydligen gjort något fel när jag sparade första halvan av bilderna så det måste jag fixa till imorgon, kan inte ladda upp bilderna på blogg.se..

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, har sovmorgon imorgon men vill bli frisk.
Godnatt!   :)

I spy with my little eye..

Sitter och redigerar ett par bilder i PS, kollar på gossipgirl samtidigt. Har varit tyst på bloggen idag, men har bara slappat.
Imorgon är det fem dagar kvar till sportlovet, då ska jag fota grymt mycket! Ska fortsätta kolla på gg nu och söka lite inspiration, skriver senare! :)


A drop in the ocean..


F r å n   r ö d a   h j ä r t a n   t i l l   b l å a   t r a p p u p p g å n g a r . .

Lekte lite med en simpel bild och ni ser resultatet ovan. Hatar den hemska hostan jag har nu, jag hostar och hostar och hostar! Ska ta lite hostmedicin nu så att det inte blir lika jobbigt.. Har redigerat en hel del grejer i photoshop nu (som går mycket snabbare sen jag avinstallerat sims-spelen) och har en drös bilder i kameran, men de ska jag kolla igenom imorgon. Nu blir det hostmedicin!

Godnatt!

Every heartbeat

Fortsätter på alla hjärtans dag-tema! Illustrerade lite hjärtan snabbt, och här är resultatet:

Ska ta och kolla på Melodifestivalen med mamma och pappa nu, hoppas det är bättre idag än förra gången..

Ciao!

Valentines day

Glad alla hjärtans dag!
Men jag måste säga att jag aldrig förstått vad man ska göra, dom som inte har någon pojk/flickvän, vad ska dom fira? Sina nära och kära? Jag ska bara ta det lugnt idag (sjuk). Axeln är lite bättre idag, tack och lov! Nu ska jag bara spara mina bilder i photoshop och sen ska jag läsa lite.

Ska ni göra något speciellt idag? :)



foto: jag     

Sicksicksick

Så var man hemma.. (kom hem igår men jag är hemma idag från skolan)
Sjuk och jag har ont i varenda muskel, plus höger axel.. Igår skulle jag köra sista åket (kör aldrig sista åket!!) och jag ska hoppa på det sista hoppet, inte bra tänkt.. Jag får för mycket fart så jag flyger flera meter upp, landar på mage med benen åt olika håll och axeln träffar backen först.. Så nu så har jag så ont i höger axeln så att jag inte vill röra den, troligtvis är det bara en muskel eller sena som fått sig en smäll, men det gör sjukt ont.. Sen har jag också lyckats bli ännu sjukare (var sjuk förra söndagen) hostar och en massa elände, så jag fick ställa in träningar och allting.. Tråkigt!!

Nu står det pasta på spisen som kokar för fullt så den ska jag kolla till, blir spaghetti med köttfärssås. Sen blir det te och tv!
Kommer inte blogga nå mer idag, så detta är det enda inlägget som kommer att komma idag. Är helt enkelt helt slut, fastän jag somnade nio igår kväll och vaknade vid tiotiden (var uppe vid sju först men mådde dåligt redan då så..) så jag ska sova lite till och försöka bli frisk!

Hoppas ni mår bättre än mig.. Akta er bara, det är fredag den trettonde idag.. Har aldrig råkat ut för något speciellt tidigare men nu är det ju både sjukdom och skada.. Tusan också!


jag vill ha sommar! bort med förkylningar och snö!

One

Men guuuuuuuud vad segt allt ska vara idag!!
Blir så trött på allt, så nu ska jag stänga av datorn och packa ihop det sista till imorgon.
Blir uppstigning klockan fem och avgång hemifrån klockan sex.. Blir borta hela dagen så det blir troligtvis inga inlägg imorgon.

Godnatt!

Somebody's watching over me


En liten ängel.. Experimenterade med lite olika vitbalanser för att minska det orange/röda och få mer rosa/silver..

Ska ta och packa lite nu, romme imorgon vilket betyder att jag ska gå upp vid fem.. Ska bli roligt på dagen men att gå upp så tidigt.. Nja, det blir nog svårt att vara på bra humör just då. Ska se till att jag äter en redig frukost för att inte bli åksjuk. Sen så måste jag börja packa allt nu för att inte glömma något, blir ju tråkigt om jag glömmer t.ex. vantarna.. Då blir det kallt!

Så nu blir det pack först och främst, sen ska jag göra iordning lite mackor så att de är klara imorgon bitti. Får se om jag uppdaterar bloggen därefter, men ska försöka komma i säng tidigt.

Bloody red


En gammal bild, försökte ladda upp en ny bild imorse men blogg.se strulade så det gick inte.. Så efter ett par försök gick jag hemifrån ändå. Men det är en favorit!

Sitter i skolans datasal och gör engelska, slutar efter denna lektion. Vi ska göra en egen bok om oss själva på engelska.. Så det ska jag göra nu, imorgon ska jag åka till romme med en del av klassen! Men jag och tre till i klassen har fått plats på en helt annan buss än alla andra.. Så det blir ju roligt.. Jätteroligt..

Boys who play with fire get their fingers burnt

BLÄÄ!
Hade redigerat ett par bilder och så, tänkte skriva ett inlägg lite snabbt men såklart ska blogg.se fungera lika fort som en snigel..  Jaja, lyckades ladda upp en bild rätt fort så nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, sen blir det lite te eller något sånt vid tv:n. Har inga läxor så det är rätt lugnt, men på torsdag ska jag åka till romme! Haha, det var länge sen jag åkte skidor så vi får se hur det går.. Men det går säkert bra, det blir ju roligt även om jag inte är någon super-slalomåkare - STÖRTLOPP FOR THE WORLD!  :D

För sverige, i tiden.

Okej, de senaste inläggen var lite töntiga, jag erkänner.. Men nu har snälla mamma och pappa kommit på en lösning, en dator som bara står här hemma ska bli sims-dator! Så jag ska väl fixa det snart så jag kan spela sims och redigera bilder på två olika datorer!! YEEEES!

Ska skicka iväg ett mejl snabbt och sen ska jag stänga av datorn, ska sova nu för att förkylningen ska försvinna.
GODNATT!!

Rest in peace..


11,9 GB tog alla expansionspaketen upp.. Nu har jag bara grundspelet kvar på datorn.. Jag har vuxit ifrån sims, men känner samtidigt att jag vill ha kvar fodralen med skivorna för att kunna installera de igen, kan ju bli sugen igen..

Nu ska jag fixa klart ett par bilder och sen ska jag stänga av datorn. Blir troligtvis träning imorgon bitti samt imorgon kväll.
Adiós!

Good things comes to an end

Så många minnen.. Det är nästan som att säga farväl till en vän.. Jag har länge tvekat men nu har jag insett att detta är nödvändigt, det tar upp för mycket minne på datorn.. Mitt käraste sims ska nu avinstalleras, fast jag tror jag behåller grundspelet (det tar så långt att installera om jag ångrar mig + att jag kan köra lite sims då och då) så jag kommer avinstallera en hög med expansionspaket nu.. Jag ska bara checka så att jag har koll på alla fodral och skivor ifall jag skulle ångra mig. Jag spelar knappt någonting längre, en gång per månad på sin höjd. Men det är sorgligt.. Jag började spela när första versionen av sims kom ut, och sen har det hängt med sen dess.. Men jag har insett nu att jag har vuxit, jag tycker att foto är roligare än sims och någon gång ska man gå vidare, börja på ett nytt kapitel. Jag avslutar nu mitt långa simskapitel och börjar på ett nytt kapitel, fotokapitlet. Varje gång jag håller på i photoshop så ploppar en ruta upp att minnet är för lågt, och simset tar mest plats.

Så farväl Sims! Tack för alla minnen och att du alltid ställt upp för mig!

och ja, mitt sims får ett helt inlägg i bloggen.. Ska väl gråta lite nu, eller kanske inte.. Men det känns faktiskt lite sorgligt, och nu säger jag adjö..

Satte ihop ett kollage för länge sedan men lägger upp det igen. Kommer sakna min familj LeShelle allra mest..


Nu kommer jag bara kolla att spelen finns här hemma och sen ska jag klicka på "avinstallera".
Kommer väl skratta åt det här låååånga inlägget imorgon men aja.. :P

Like before..

Hejsan hoppsan!
Mår lite bättre idag, men är fortfarande trött och har lite ont i halsen..  Det blev skola efter ett besök hos distriktsköterskan för spruttagning, usch - jag hatar sprutor!! Det känns så äckligt när de trycker in vätskan, mår illa när jag bara tänker på det.. Ska ta och fixa ett par bilder i PS innan jag ska mejla över de till min farbror, lilla kusinen blir verkligen bra på bild! :D

Ska fixa det först och sen blir det español och därefter tv.. Som vanligt!
Blev så glad tidigare idag, solen lös in genom de stora fönstrena i skolan och jag sa till Mina (som får stå ut med ett och ett annat tjat om foto och hennes mamma.. haha!) att det skulle vara fint att fota just precis då. Men sen en timme senare så hade solen försvunnit när jag slutade för dagen så det blev ingen fotorunda idag heller.. Tråkigt tråkigt.. Jaja, skriver lite senare då. Måste bara leta upp en bild att publicera sen, ciao!

Sunshine in the rain


Togs igår, när det var grått och regnigt. Tack vare PS så gjorde jag bilden ljusare och lade till lite extra färg så att bilden gick från vinterkänsla till vårkänsla. Blev nöjd, fick zooma en hel del men det blev ju bra till slut. Nu ska jag göra geografin och sen blir det sova. Ska vaccineras imorgon, och jag hoppas jag mår tillräckligt bra för att gå till skolan.

Over and out

Boombang


nyårsafton, I love fjärrutlösaren!

Har en drös bilder i kameran, men orkar inte ladda in de i datorn just nu. Har blivit sjuk, ont i halsen och så.. :(
Ska ta och mysa framför tv:n nu och sen plugga geografi. Vet inte om det kommer bli så mycket uppdatering idag, kanske ett litet inlägg med en ny bild ikväll.

Ciao!

Stress

 Var ju ute på stan efter skolan med Fia och då var det hur mycket folk som helst.. Speciellt på H&M, och klockan var inte mycket då.. Ska upp tidigt imorgon bitti (öppet hus i skolan) och sen ska jag kolla lite snabbt på ett par affärer. Har sån träningsvärk, thaiboxningen (inte kickboxning som sagt) var roligt men otroligt jobbigt.. Hoppas på att den försvinner till imorgon, eller lite åtminstonde..

Nu ska jag fortsätta kolla på hjälp och sen blir det samantha who? lite senare.
Blev inga bilder idag eftersom det var rätt mörkt pga molnen, slaskväder igen.. Suck.. Det blir ju aldrig riktig vinter eller vår..

Eftersom detta blir det sista inlägget innan natten så säger jag godnatt, och tack till de två nya bloggkollarna! :D

Sometimes


Lyckades överexponera snön men jaja.. Sånt händer :P

Ska ta och byta om nu för jag ska iväg på träning snart, blir kickboxning.. :)
Sen kommer jag hem halv åtta typ, men det blir inte sovmorgon för mig imorgon.. Jag ska nämligen till skolan på öppet hus - tio i tio ska jag vara där! Men en glad nyhet är att jag har köpt en jättefin klänning till i sommar på kappahl (köpte en storlek, fick sedan gå tillbaka och byta till en större, kom på att den kommer att krympa) och ett par skor för 50 kronor.

Hejdå!

Together


Har svenska för tillfället, ska skriva en berättelse men jag är så gott som klar.. Ska sitta här i lite mindre än en timme och kanske skriva lite på en engelskauppgift, sen slutar jag vid halv tolv. Ska hem då och fota lite om det är bra ljus, och sen blir det lite shopping. Träning ikväll också! Ska återgå till arbete nu!

Hoppas ni har en bra dag! :D

The green mile


En två månader gammal bild, längtar tillbaka till spanien.. Där var det till och med varmt på julafton, åååh..

Redigerar lite bilder snabbt i photoshop, hittade ett par som var fina. Ska ta och städa upp lite i mitt rum nu och sen hoppa ner i sängen. Ska som sagt fota lite imorgon efter skolan så jag har lite fräscha bilder!

Tjingeling, godnatt!
(Tack till den fjortonde bloggkollaren, blir så glad när ni bara fortsätter att öka! Om inte du har lagt till bloggen redan så kan du väl göra det nu? Och ni som bloggkollar bloggen kan väl bara skriva en liten kommentar så att jag vet vilka det är som gör mig så glad? :D)

The weather


En till bild som togs samtidigt som bilden i förra inlägget, har inte så många bilder på lager just nu.. Tyvärr..

Blev vanlig träning, mycket halt och blött. Men roligt! Imorgon bitti är det träning i skolan och sedan ska vi ha en timmes lektion i svenska, sen slutar vi vid lunch! Ska ta en sväng förbi H&M för att köpa en väska och kanske lite annat, och sen in på kappahl/lindex (kommer inte ihåg vilken det var, blandar alltid ihop de..) och prova en klänning som jag såg igår. Hoppas den passar bra för den var jättesöt!

Har ätit middag och ska snart ta en dusch, en varm och lång en. Sen blir det städning och packning inför morgondagen, och avslutar med lite te framför tv:n! Mysigt nu när snön faller utanför fönstret, men jag vill att den ska försvinna tills imorgon. Usch och blä för vinter! Kan kanske ta lite fina bilder imorgon, jag kan ju åka hem först och lämna av bagen innan jag går till H&M och det.. Så gör jag! :D

Skriver senare!

Snow - oh no..

Lurad, igen.. Lite försmak på våren och sedan kom snön igen.. Ska ta och byta om nu och sedan åka till fotbollen, tror dock att det blir fysträning eftersom det är snö på planen.. Tråkigt men träningen blir lite kortare isåfall, måste kolla mejlen lite snabbt också. Ciao!

Summer


Behöver jag ens säga att jag längtar till sommaren? (har lyckats få med både förgrund, motiv och bakgrund utan att tänka på det.. )


Nu är det tråkig vår.. Lite sol och kallt, inte så mycket blommor och inte heller snö, det är bara tråkigt. Ingenting att fota och man blir bara deppig, men jag tänker ta mig i kragen och passa på att lära mig mycket nu. Har hittat ett par sidor att klicka runt på och läsa om foto - slutartid, tips mm. Ska även ta fram mina anteckningsböcker och skriva ner lite saker att tänka på/prova när jag är ute och fotar när det blivit lite varmare.


Ska fixa foto på väskan snart, men batteriet till min digitalkamera strejkar, det har tydligen slutat fungera efter att ha legat orört i två månader.. Får väl bli mobilkameran eller något sånt, orkar inte packa upp kameran + att man kan se hur mycket väskan rymmer om kameran ligger kvar.


Skriver lite senare, ska ta lite te och börja fylla sidorna i anteckningsblocken. :)

Pastell


Skrev inte direkt när jag kom hem men hade inte orken, nu är jag iallafall nybadad och ska fixa lite smått innan jag ska krypa ner i sängen. Har varit trött idag och ska försöka sova lite extra nu inatt, ska se på kenza imorgon bitti på the voice tv 07.25! Ska bli roligt att se hur hon är som person, har alltid undrat det.. :P

Jaja, ska ta och skynda mig så jag kan lägga mig snart.
Godnatt! :)

Horse

Så synd att alla gamla bilder inte har lika fin färg som de nyaste, hade andra inställningar i photoshop för ett tag sedan men nu är det lite sämre färger än vad de var innan, men här har ni en gammal och bortglömd bild. Om jag skulle hinna redigera om den skulle jag förstärka ljuset, färgerna och kontrasterna.. Men jag har lite brådis eftersom jag ska byta om till fotbollskläder och gå om tjugo minuter. Skriver när jag kommer hem. :)

(publicerar under djur för skojs skull, jag vet att den inte är riktig..)

Blue, and it smells nice too!


Min nya favorit som jag fick för ett litet tag sen, har både denna och den rosa britney-parfymen. Visar denna mest i brist på bilder, har redan så mycket vattenbilder och noll fantasi.. Men nu blir det ljusare och ljusare ute för varje dag som går så snart ska jag se om jag kan få en bra bild på lite knoppar som kommit. :)

MIN NYA KAMERAVÄSKA HAR KOMMIT!
Har packat i allt och den är perfekt, billig och inte för stor - inte för liten. Perfekt helt enkelt! Har lite plats över nu när jag har lagt i allt så jag kan lägga i lite extragrejer om det är någonting jag kommer på i efterhand. Den är så sjukt snygg, bra storlek och exakt som jag tänkt mig! TIO AV TIO KAMEROR! (bild kommer senare)

Ska ta lite frukt nu, sen blir det packning och tv-tittande..
Skriver innan jag går och lägger mig! :)

Tomorrow is a mystery


Det blir uppgång vid kvart i åtta (sovmorgon, börjar 9.00) och sen skola till tjugo i fyra. Skriver väl när jag kommer hem då. :)

Godnatt!

The thruth and nothing else

Jag blev just utmanad av Linda.
Eftersom den här bloggen är rätt anonym, så är det inte så personligt som man skulle kunna ha gjort det, men lite får ni väl veta. :)

Regler:
1; Länka till den som har utmanat dig.
2; Berätta sju sanningar om dig själv.
3; Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4; Skriv ett medelande i de 7 personernas bloggar så att dom vet om utmaningen

Sanningar:
1. Jag älskar att fota (som om ingen visste det..) men jag hatar att själv bli fotad
2. Jag är blyg, men jobbar på att våga prata mer och våga fråga om t.ex. vad något kostar i en affär
3. Jag sitter alldeles för mycket framför datorn
4. Jag gillar kaffe
5. Jag tycker att jag sjunger bra
6. Jag tycker det är jobbigt att få beröm, jag blir liksom "näe men det var väl inget.." fastän jag vet att det jag gjorde var bra
7. Jag är riktigt dålig på att passa tider, jag får alltid springa till tunnelbanan för att hinna

Utmanar:
Regler är till för att brytas!
Jag utmanar alla som vill! Kanske tråkigt att säga så men jag vill att alla ska få chansen att få göra den här utmaningen, sen så är jag för blyg för att kommentera en främlings blogg och säga att den är utmanad.. :P

All I see is love on the horizon

Har varit ute på stan idag och kollat, köpte ingenting annat än mat.. Hittade grymt snygga skor på H&M men ska vänta lite tills de får in lite vårkläder, vet någon när vårkollektionen kommer ut i affärerna? Har inte gjort annat än slappat idag, riktigt skönt att bara ta det lugnt ibland. Nu ska jag ta och äta lite frukt och fortsätta längta tills imorgon - kameraväskan kommer ju då! :D

Lite fortsättning på förra inlägget, från Lundlund och fotograf är denna gången Marcus Ohlsson.
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'