Godn(k)att!



Med denna bild säger jag godnatt!

Strawberries


Magen är proppfull med middag, jordgubbar och så lite godis såklart.
Nu ska jag stänga av datorn och göra något annat, sen blir det sova!

090730


Solen lyser ute, det är 30 grader och jag sitter inomhus.
Efter en och en halv vecka så är man rätt mätt på solen, man orkar inte med värmen liksom. Men jag får se vad som händer efter lunch, får se om vi ska ner till stranden eller poolen eller något sånt.
Nu ska jag ta en frukt. :)

ROCKs


Okej, jag orkade inte med det jobbiga Phtoshop Elements så jag struntade i det.
Tänkte sätta på lite bra musik istället och försöka komma på något bra att skriva om, är rätt sugen på att skriva en historia. Men det var ju det där med handlingen..

Separated from the world


Hejsan igen!
Känner verkligen att uppdateringarna är glesare än någonsin, men jag har det så skönt på stranden och jag njuter verkligen av solen, så att sitta framför datorn lockar inte alls.. :P
Och sen så är det också det faktum att det Photoshop Elements som får assistera här nere i spanien är väldigt konstigt. Eller snarare ovant.
Så jag fotar väl en hel del men orkar inte ladda in de till datorn och redigera, bildernas färger är helt rubbade i PsE..

Jaja, ska snart hoppa i i duschen och duscha av mig allt saltvatten och all sand. Sen blir det tacos till middag!
Tänkte kolla igenom ett par bilder efter middagen och sedan försöka redigera ett par stycken, och sedan publicera dom här i bloggen.
Jag menar, ni måste ju få se hur vackert det är här nere!

Nu är duschen ledig, så jag hoppar in innan någon annan tar den!
Ciao!

She danced with the wind, now she's gone.


Hejsanhoppsan!
Tänkte bara kika in och säga att allt är jättebra, vi solar och badar mucho!
God mat äter vi ockkså, och en massa annat.
Höjdpunkten idag var när vi åkte "bananbåt", det var inte en vanlig bananbåt utan det var någon ny version, man satt i en äggformad gummibåt med sju hål där man satt ensam i och fick hålla i sig lite. Svårt att förklara men det var sjukt roligto och jag svalde halva havet.

Nu ska jag ut på balkongen och äta lite godis, sen ska jag och Viveka (på bilden ovan, bakifrån dock) kolla igenom alla bilderna jag tog på henne idag.
Ciao!

090722


Kom hem för lite mer än en timme sen från en lång shoppingtur. :)
Dagen spenderades först på stranden, sen åt vi lunch och gick därefter ner till poolen. Det var helt sjukt varmt! :O
Jaja, ska snart dricka lite te med Viveka, ska bara kolla facebook lite snabbt!

ciao!

Chase the clouds away, I can't live without my sunshine.


B i l d e r   f r å n   i g å r . .

Nu ska jag och Viveka snart gå ner till stranden och ha det bra, skrev inte igår eftersom vi gjorde så mycket annat roligt. :)
Just nu skiner solen och det är nästan 30 grader (det kommer gå upp till 35-40 när det är som varmast vid lunch) och solen skiner, hur är vädret hemma i Sverige? :)

Jaja, ska gå ner snart. Måste packa en liten strandväska, ciao!

Klorofyll


Oooch så var man ute på vift igen. Eller snarare sagt i varma, goa spanien! Åkte strax efter lunch och kom fram vid middagstid, har spenderat större delen av kvällen med att packa upp och suttit vid datorn såklart..

Imorgon kommer det troligtvis att vara soligt och runt 35 grader, VARMT! Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att fota en del och sen bara ligga vid poolen och ha det allmänt skönt.. (avundsjuk någon? :P) Sen så kommer tre kompisar hit på kvällen, eller snarare sagt så kommer en av mina bästa vänner, Viveka, och så två kompisar till min storasyster som jag också känner. Har haft en lång dag och har sovit rätt dåligt de senaste nätterna pga hostanfall (förkyld efter cupen, great..) så jag tänkte stänga ner nu och sova.

Skriver mer imorgon, har med mig allt som behövs för att kunna ladda in bilder till datorn och ett Adobe Photoshop Elements 3.0 som får assistera som redigeringsprogram de här veckorna. Vill bara förvarna er om att jag kommer att spendera större delen av mina dagar utomhus, alltså är bloggen inte prioriterad just nu, jag har lite semester från allt kan man säga. :)

Godnatt, får se om jag bjuder på någon färsk bild imorgon!

Spirit

Är klockan redan fem i tre?! Vaknade strax efter elva och har inte gjort så mycket idag, ska börja packa lite nu och sen ikväll blir det bio med Clara! :D

Ska fixa lite med bilder också om jag hinner, måste även ladda kamerabatterierna och tömma minneskorten mm.. Mycket att göra så måste skynda mig innan Clara kommer hit, ciao!

Warmth.

Jojuste, jag har mycket att göra på bloggen! Ändra info om kameran, jag har blivit ett år äldre osv, men orkar nog inte det idag. Ska sova ut imorgon och sen uppdatera lite, sen ska jag och Clara gå på bio - Harry Potter och halvblodsprinsen!! Galet kul det ska bli!

Nu ska jag äta godis - mycket godis! Vi har haft godis, läsk, snacks osv-förbud under cupen. Haha, jaja, har fotat lite nu så ska kolla igenom bilderna imorgon. Ciao!

Shining like a cat's eye


Tänkte bara meddela att jag har kommit hem nu, kom hem vid tvåtiden efter en lång och rolig vecka i göteborg. Gick bättre än väntat för vårt lag och jag är nöjd med min insats. Sov inte så bra inatt (sista natten i skolan, somnade sent och gick upp tidigt) så slocknade ett par timmar här hemma. Men nu så har jag packat upp det mesta och är jättesugen på att fota, så ska göra det lite snabbt.

A drop in the ocean


Är mitt uppe i packningen, ska till gothia imorgon bitti! Kommer vara borta en vecka så det blir tyst på bloggen ett tag. Hinner egentligen inte pilla på datorn, har halva packningen kvar och måste fixa kameran, pappa ska fota ett par matcher. :)

Sen vill jag bara hälsa till farmor och farfar (vet att ni brukar läsa då och då):
Tack så jättejättemycket för presenten! Jag blev superglad! :D

Bumblebee

Sov rätt dåligt inatt, vaknade flera gånger vid sextiden och hade svårt att somna om. Nu kurrar magen rejält så jag ska äta lite lunch, har träning vid ett så jag måste åka om en timme ungefär. Juste, glömde berätta igår att jag och en kompis köpt biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen den 19e, ska bli jättekul!

FLY

WIDE VIEW.


Hur många bilder på ögon har jag fotat och lagt upp nu? Många iallafall, men jag tycker ögon är så fina och blir så häftiga på kort, speciellt om man redigerar på olika sätt och fixar olika färger. Jaja, nu har jag och syster hjälpts åt att städa min garderob så den är jättefin nu! Ska fortsätta ludda av en tröja (ni vet dom som är noppriga kör man någon maskin på och så blir de fina, tar år och dar men de blir ju finare) nu och sen spela lite sims, kan uppdatera en gång innan jag startar spelet så får ni se en till bild. :)



They don't really care about us - Michael Jackson

MITTPUNKT

Down


Så var man uppe igen, rätt så tidigt för att vara sommarlov.. Måste skynda mig lite, ska leta fram understället och sen klä på mig fotbollskläder, ska spela träningsmatch idag.

IN CHAINS



Nu blir det lite sims innan jag ska lägga mig, har rätt tidig match imorgon.

SNAIL


Tiden går fortare vissa dagar, nu ska jag städa upp det sista i mitt rum och fixa iordning mig, man måste ju se någorlunda anständig ut.. Juste, måste kolla posten också - mina bilder ska komma idag!


Dom har kommit! Sååå fina!

The darkness


"Plus que ma propre vie.."

Sådär! Äntligen funkar IE!
Min dator hade ställt in någon knasig inställning så att jag inte kunde surfa, antagligen i protest.. Men pappa fixade det, han är bäst! Bilden ovan tog jag igår på landet, med Nikon D200 och Sigma 70mm Macro. Sen åkte den in i PS och efter en helknas redigering såg den ut såhär. Jag har en till sak att berätta,

JAG HAR FÅTT EN GIGANTISK DATASKÄRM! Den är typ en halv meter bred! Den är hur stor som helst, vilket gör det lättare att redigera bilder och se de i större upplösning. I'm so happy!

Jaja, ska få i mig lite mat och sen åka och bada med ett par kompisar. Sen blir det lite fotboll ikväll, jag ska inte spela utan jag ska vara bollisa (som det så fint heter, en kvinnlig bollkalle)

Untitled


Såå! Har redigerat klart bilderna på min lilla kusin och lite annat, bilden ovan är den första som visas i bloggen som jag tagit med min Nikon D200 (känns fortfarande konstigt att skriva min..) Ska upp tidigt imorgon så måste stänga av datorn nu, godnatt! 

You can read me like an open book


bilder tagna med Nikon D70 + Sigma 70mm Macro-objektiv

Så var man hemma igen, följde med mamma och pappa hem eftersom jag ville lämna av lite smutstvätt och byta till lite varmare kläder, värmeböljan har ju nått sitt slut (tyvärr..), och sen ville jag bara vara hemma ett litet tag. Men imorgon bitti ska jag åka ut igen.

Den nya kameran är sååå bra! AWESOME! Har börjat vänja mig lite nu, knapparna sitter ju på lite andra ställen men annars är det rätt lätt att komma igång. Ska skriva lite mer om den när jag har vant mig och insett att det är min egna, nya, grymma kamera!

Snart är det middag och sen ska jag svara på lite kommentarer, ladda in de nya bilderna och sen packa upp och packa om.

Suprise


Är fortfarande på landet,lilla kusinen är också här. Igår kväll fick jag en tidig födelsedagspresent, en NIKON D200!!
GALET!

Är jättejätteglad och har börjat fota med den idag, sååå bra!!

Yoghurt


Foto är jätteroligt (suprised?), men en annan rolig sak som man kan göra medan man fotar är att ställa in på autofokus, sen så bara riktar man kameran mot någonting, utan att titta i sökaren, och sen knäppa kortet.
När jag tog denna bild så skulle jag egentligen ta kort på håven, men istället blev det såhär.

Gillar den, vet inte varför men det är fina färger och fint ljus.
Nu ska jag ut och cykla lite, eller kanske fiska? Jaja, någonting annat iallafall. :)

Fairly


Har fått ett par fina kommentarer och jag ska svara på alla, fast just nu så sitter jag på en dator vars internet inte är det snabbaste jag sett, så ska svara på de när jag kommer hem på tisdag. :)

Amor

Barbeque


Nu har jag badat och bytt om till lite varmare kläder, ska äta middag om ett tag och sen blir det cykling. 
Ciao!

Swan

Igår kväll var jag så trött att jag gick och lade mig strax efter tio, sov till halv elva eller så. Fick världens godaste pannkakor till lunch och gick sedan ut och joggade, sen gjorde jag lite andra övningar (knäkontroll, knäna blir stadigare och man minskar risken för att slita av korsband osv, bra för tjejer eftersom vi har fyra gånger större risk än killar att göra illa knäna)

Nu ska jag se om vi har någon god frukt och sen fiska lite, solen kom precis fram! Sen blir det gott med fika och sen ska jag väl cykla lite till. Måste träna rätt hårt  nu, ska ju spela match och cup snart!

Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'