Today


En bild på Wiiliam, fast det är David i min klass som tagit bilden. :)

Nu ska jag kolla på DH och göra lite varm choklad i pausen, och krypa ner i sängen med koppen och kolla klart på DH.

Lucy in the sky with diamonds

hoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppas!

Auktionisten


Min farfar ville att jag skulle fota en liten prydnad hemma hos de när jag var där (för att se hur jag gjorde), och då tänkte jag på en sak de berättade om på kursen jag fick i julklapp. För att framhäva strukturer så ska man låta ljuset falla in från sidan, då blir det mer skuggor och därmed framhävs strukturen mycket bättre. Så jag vred lite på gubben och vips så såg man alla hack och allt sånt. Nu ska jag stänga av datorn, ta ett par snabba slänga-med-håret-bilder och sen sova.

Godnatt!
Dålig uppdate igen, jag vet.. Ska göra något riktigt speciellt snart och se till att det blir lite mer fart på bloggen..

And all the lights that lit our way


Levande ljus fick lysa upp vår lägenhet under earth hour, läste precis att ca 1 miljard människor runt om i världen släckte under denna timme, får se om det hjälpte något. Dock räcker inte det, vissa länder borde skärpa sig, Sverige är rätt duktiga på att spara el i jämförelse till andra länder. Nu ska jag fortsätta kolla på andra halvleken i Sverige - Portugal.

Godnatt, skriver inte mer idag!

Kill the lights


bild från arkivet, igen..

Har haft fullt upp hela dagen, först uppstigning imorse 8.00. Snabbt fick jag göra mig iordning för att ta bussen tjugo i nio, sen blev det fysträning med laget, lite lunch, fotbollsträning i 1 timme och 30 minuter och så avslutningsvis en jättegod middag på en grekisk restaurang med laget (såklart). Har fotbollsläger denna helg, imorgon fortsätter det med en träning och en match.

Nu ska jag softa framför tv:n med familjen med godis, glöm inte earth hour! Släck lampor och stäng av datorn (till exempel), stäng helt enkelt av allt du inte använder mellan 20.30 och 21.30. Sen blir det match, Sverige - Portugal!

Och glöm inte heller att det blir sommartid inatt, ställ fram klockan en timme. :)

Stormy weather

En liten bild, tagen förra helgen. Nu ska jag börja packa lite inför imorgon och sen krypa ner i sängen och kolla på lite tv. Imorgon blir det tidig uppstigning, och sen får vi se om det blir fotbollsträning eller inte, beror på om det är snö på planen eller inte.. Snön vräkte ju ner lite tidigare, det var ju igår som jag och några klasskompisar pluggade i solen på en fotbollsplan! Det var ju varmt och soligt! Och nu är det vitt och kallt, igen.. Får väl hoppas att det försvinner snart, låt våren komma för att stanna nästa gång!

Får ju inte glömma att kolla på slutet av Let's Dance, måste se vem som vinner!

Rope.

Clockwise


Får bli en bild från arkivet..

Kom hem för tjugo minuter sen och har ca 40 minuter på mig att göra vad jag vill. Sen blir det ombyte och buss till träningen, tränar mellan 4 och halv 6. Sen blir det en myskväll men tidigt i säng, har nämligen träningsläger hela helgen. Jaja, tror jag har lite nya bilder att visa när jag kommer hem från träningen, nu ska jag kolla på tv.

Last call



Nu ska jag stänga av datorn och göra mig iordning för natten, så tack och hej!
Godnatt!

Tie


Har inte skrivit så mycket idag eftersom jag först gick i skolan mellan 8 och 16, sen kom jag hem och så blev det middag, sen slingade jag håret och det tog sin tid.. Så fick det bli lite varm choklad innan jag satte mig framför datorn.

Ska ta och skicka ett mejl till en klasskompis och sen plocka ut kläder som jag ska ha imorgon. Imorgon börjar jag 8, men har kost då och vi ska göra pastasallad (tror jag) så det blir en bra "frukost" för en gångs skull. Kollar lite på Monstret Josef Fritzl på tv4 också, det är så hemskt!

Raise me up


Får bli en bild med lite annorlunda beskärning/beskurning (orkar inte tänka just nu). Ska snabbt borsta tänderna och packa ner sista twilightboken (ska ha med den till lässtund på no:n, tänkte läsa om slutet igen, hängde inte riktigt med när jag läste ut den igår) Är proppmätt efter många våfflor och känner mig rätt trött, så det blir alltså läggdags för mig om en stund. Imorgon går jag 8-16, längsta dagen..

Godnatt!

Bright


Var ute lite på stan med syster efter skolan, köpte ett par skor och hårfärg, ska nämligen slinga håret imorgon. :)
Dagen har varit bra, skolan gick fort och solen lös hela dagen! Dock var det fortfarande kallt men inte lika kallt som igår (tack och lov). Nu ska jag kolla lite på tv och sen fixa lite bilder, kollade på bilderna på boken jag tog igår (i farten, hade fem minuter på mig) och börjar tycka att de inte är så fina, om jag lagt ner lite mer tid och ordnat ljuset lite bättre samt kompositionen och bländaren så hade bilden blivit finare. Jaja, jag kan väl fota om det någon dag.

Nu så blir det tv, ciao!

Breaking dawn



Tänkte ju berätta varför jag inte uppdaterat så mycket som jag egentligen borde, jag har ju en massa bilder att visa och så men nu kommer förklaringen; Jag har för första gången på länge fastnat för en bok, eller snarare en serie. Jag vet att jag kanske är lite efter alla andra men hela twilight-serien är så sjukt bra! Jag ryser när jag bara tänker på de, det är inte många böcker jag gråter till men när jag läste den här serien så gick det inte att läsa ut en bok utan tårar i ögonen.
Det är så lätt att leva sig in i boken, och.. okej nu ska jag sluta försöka förklara för det finns inte ord för hur bra alla böckerna är!

Men det är iallafall vad jag sysselsatt mig med hela helgen och både måndag och tisdag eftermiddag (innan träningen), läste alla fyra böcker på fem dagar, om man börjat så går det nästan inte att slita sig från boken..

Nu ska jag kolla vidare på Desperate Housewives och fixa lite bilder i reklampauserna. :)

In the end, there's only one person standing.


Tänkte det var dags att uppdatera lite.. kommer berätta anledningen till den kassa uppdateringen denna vecka lite senare, nu blir det en snabb dusch och lite te. Var iväg på träning tidigare, och fysjuttongubbar vad kallt det var! Först var det soligt och blå himmel, sen försvann solen och det började snöa, sen blev det snöoväder, sen försvann snön men planen var stenhård och hal och allting.. Och kallt var det, det blåste som bara den..

Jaja, en varm dusch lösar det mesta.
Ciao!

Blue bird

Funderar på att samla ihop en bunt bilder att skicka iväg för framkallning, ska prata med pappa snart. Väntar just nu på att storasyster ska äta upp sin middag så vi kan hugga in på efterrätten, kollar lite på "Sanningens ögonblick". Helt sjukt program, de är verkligen desperata. Man får pengar mot att man skämmer ut sig för hela sverige, skulle aldrig ställa upp!

Nedan ser ni det första jag gjorde när jag började lära mig att illustrera, kan ju inte säga att jag kommit så mycket längre eller blivit så mycket bättre men man kan ju inte vara bra på allt!

Nu ska jag kolla om efterrätten är på g, ciao!

PS-tips för dig som fotar i RAW!

Som ni kanske har märkt så gillar jag att redigera mina bilder på olika sätt, min favorit är en rätt hård med naturlig redigering. Jag gillar kontraster, och jag tänkte dela med mig av ett litet tips nu.

Det som krävs är; Photoshop (osäker på vilka versioner som fungerar ihop med det jag visar men om det inte funkar så kanske den version du har är lite äldre än den jag har), Ett plug-in så att du kan öppna dina raw-filer i PS (finns att hämta på adobes hemsida annars) och såklart en bild fotad i raw-format.





På punkt nr 3 glömde jag skriva att du först går in på andra fliken "Tone Curve" och sen går in på andra fliken där som heter "Point". Hoppas ni som fotar i raw uppskattade detta tips, kanske testa det men det är absolut inget måste. Nu har jag rengjort sensorn och funderar på att fota lite smådetaljer i köket osv. Får se om jag får några bra bilder, skriver senare.

Skyline.


Första updaten idag! Imorse vaknade jag rätt sent, inte varje helg man får sovmorgon. Sen blev det bullförsäljning, det tog rätt lång tid för många var otrevliga och snäste åt en, men efter två timmar hade vi sålt slut så då fick vi åka hem. När jag kom hem så tog jag det lite lugnt, funderade på att åka och fota de där ankorna och änderna jag pratat om så länge, men solen kom och gick så jag skippade det. Följde med pappa ut till båten och tog såklart med kameran, han kollade att allt stog rätt till medan jag sprang runt och fotade. Blev lite olika växter, detaljer, bryggor och fåglar. Kollade igenom bilderna nu och det var många fina, men jag måste rengöra sensorn nu igen. Små svarta fläcker på bilderna, vill inte spendera så mycket tid med att ta bort sånt så då kan jag åtgärda det med lite rengöring.

Sen blev det en god middag och mycket godis framför Robinsson, och nu sitter jag här. Ska hämta kameraväskan och ta ett bad nu, sen blir det väl någon film. Skriver mer imorgon, så det här blir första och sista inlägget för idag; godnatt!

Btw, tre nya premmisar på två dagar - jag blir så glad! Tack!

Let the sun above show us


Skriver lite snabbt nu, ska bara tvätta av sminket och sen gå och lägga mig. Mår lite bättre nu men huvudvärken hänger fortfarande med, dock väldigt svagt nu. Imorgon ska jag sälja bullar med laget, så det blir väl en liten sovmorgon och sen bullförsäljning. Får se vad det blir efter det, kanske lite fotografering om vädret är bra. :)

Tiny


Som jag skrev innan så hade jag svårt att se i kanske en halv timme eller mer tidigare i eftermiddags, det svartande framför högra ögat och jag kunde inte se ordentligt på högerögat. Efter en halvtimme eller vad det nu var så gick det över men jag blev lite skraj och trodde att det var permanent, det var riktigt obehagligt men är borta nu som sagt. Sen så fick jag en blixtrande huvudvärk, nästan migränliknande. Jag var tvungen att dra ner alla persienner i mitt rum och lägga en tröja över mitt huvud för att det inte skulle göra lika ont, fick mer ont i huvudet av ljus och ljud.

Vaknade en och en halv timme senare och hade fortfarande ont i huvudet, så var tvungen att lämna återbud till dagens match. Så tråkigt men mitt huvud kändes så tungt och ont, och så mådde jag illa. Nu, fem timmar senare har jag fortfarande lite ont i bakhuvudet, men illamåendet har gått över. Har tagit lite huvudvärkstablett och en allergitablett, troligtvis beror huvudvärken på min pollenallergi som börjar sätta igång nu..

Har redigerat lite bilder nu på kvällen, mest på min lilla kusin! Jag tror att det roligaste man kan fota är just barn. Gillar barnbilder som utstrålar glädje, och när jag redigerar de så gillar jag att bilderna är lite ljusare och färgrika. Har lite redigering kvar men ska ta lite godis och lite dricka nu för att få i mig lite socker så jag kanske känner mig lite piggare och gladare. Imrgon blir det bullförsäljning för laget och förhoppningsvis lite fotografering efter det.

Early morning


ur arkivet

Hemma igen efter en rätt kort skoldag, åkte som sagt hem till Mina imorse och hade det trevligt :P
Kan inte skriva så mycket mer nu för mitt ena öga är rätt konstigt, ska kolla lite på tv istället. Senare blir det fotbollsmatch, får se om jag hinner skriva innan jag åker iväg till den. :)

Kanel


Ännu en bild på lite kanelbullar, bakade ju igår kväll. 
(Har ingen logga för att jag inte sitter vid min vanliga dator, men får fortfarande inte kopieras)

Idag har jag sovmorgon till 10.20, men jag är uppe tidigt. Jag tänkte fota ute lite på morgonen för att det är så fint ljus, eller det har varit så fint ljus denna vecka. Men just idag så är det molnigt! Igår så snöade det lite (i solsken) så vädret har väl inte riktigt bestämt sig hur det ska vara så jag hoppas att molnen drar undan till i eftermiddag! Ska kolla in smhi lite snabbt nu, nähä det ser inte så bra ut.. Får väl hoppas ändå att solen tittar fram senare idag, eller i helgen.

Ska ta en stor frukost nu, fixa iordning mig och troligtvis ta bussen till Mina. Vaknade ju så tidigt så att jag lika gärna kan åka till henne och vara där en stund.

Godmorgon allihopa! :D

Cinnamon buns



Många bullar blev det, ska sälja 40 av de på lördag så måste paketera de nu och sätta fina snören runt. Imorgon börjar jag 10.20!! Skitskönt! Ska se om jag åker hem till Mina på morgonen, om jag lägger mig nu kanske jag är pigg nog att sätta den planen i verket. Fast först blir det paketering av bullarna och sen en dusch, sen ska jag nog lägga mig.

Godnatt på er!!

Sun means spring


får bli en bild ur arkivet, skuggan blev konstig men var i spanien när jag fixade denna bild och det är en lite äldre version av photoshop på den datorn så jag fick fixa en egen ful skugga.. :P

Slutade 4 idag, vår längsta dag på hela veckan. 8-16 - alltså sitter jag i skolbänken 8 timmar varje torsdag! Som tur är har vi musiklektion (rätt soft att spela musik i en timme), lång rast mellan so och engelskan samt idrott sista timmen, det blir inte lika långtråkigt då! Efter skolan gick jag och fia och handlade först lite grejer jag ska ha till ikväll när jag ska baka bullar, sen gick vi in på hm och jag kom ut med en mascara. Letade även efter ett linne och ett par skor men hittade de inte så de kanske kommer in lite senare i butik.

Har precis ätit middag och ska kolla lite på tv, sen blir det bullbak och så ska jag börja på andra boken i twilight-serien, läste ut "Om jag kunde drömma" idag. Imorgon ska jag troligtvis fota lite efter skolan, ska ner till en sjö/damm och fota ankar och änder. Blev riktigt glad när jag såg solen lysa in genom persiennerna, solen förde med sig inspiration och nya idéer! Men det kan jag skriva lite mer om senare.. Nu ska jag kolla på tv och sen baka. :)

Merry-go-round


Lovade ju ett inlägg innan läggdags, så här är det! Det verkar som om det ska bli lite halvmulet på fredag så ska få se om jag hinner fota efter skolan imorgon. Fast jag tror inte det, så det får nog bli på fredag, lördag eller söndag. Nu ska jag packa ihop idrottskläder, borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Uppstigning 6.45 imorgon bitti..
Godnatt!

R E D


Rätt cool bild jag tog på ett vinglas, är själva skaftet eller vad man säger. Dock överredigerad, lagt till röda nyanser och lite så men hade roligt när jag testade lite saker. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen (igen!!) men har som sagt mycket i skolan, med fotbollen och har noll inspiration. Eller hade, för nu har ju solen börjat kika fram och jag funderar på att åka ner till en sjö och fota lite ankor och änder. Tror det kan bli fina bilder, men ska hitta ett tillfälle först.

Nu ska jag göra ett par sidor SO till imorgon, fylla i ett papper, packa idrottskläder, läsa "Om jag kunde drömma" (har nästan läst ut den, då blir det nr 2 i twilight-serien), kolla på Grey's anatomy och lite till. Imorgon slutar jag fyra och tror det är lite sent att fota då, eller jag kanske hinner hem och hämta kameran innan solen går ner. Om nu solen lyser imorgon, annars blir det på fredag efter skolan. Måste kolla vädret också, har ju en helg framför mig också!

Så jag har lite att göra, skriver innan jag lägger mig (och idag ska det bli så).
Ciao!

Like a flower leaning towards the sun

Bild från i julas, ni kanske minns mitt lilla misstag med iso-inställningen? Man lär sig av sina misstag, skulle kunna fixa till det i PS men hinner inte just nu för jag ska byta om till fotbollskläder och dra iväg på träning. Skriver mer ikväll, ciao!

Light


bild från i somras..

Dagen spenderades hos farmor och farfar, träffade kusinen och fotade massor. Har massor av bilder att redigera men orkar inte ikväll så det får bli imorgon eller senare i veckan. Ska ta ett bad nu, sen blir det sovdags. Jag får se om jag hinner uppdatera lite imorgon bitti (ska lägga mig rätt tidigt, har sovmorgon imorgon så är nog rätt pigg på att gå upp i god tid om jag lägger mig tidigt idag) men det blir ingen mer uppdatering ikväll.. Så..

Godnatt!

Among us


överredigerad bild från i vintras, var ju i spanien om ni minns det så jag hade en solig julafton :)

YES! Jag både gissade och hejade på Malena Ernman, äntligen en låt som har en chans i ESC! Många mesiga låtar men det var rätt svårgissat denna gång.. Hade bara tre rätt av elva, men hade flest rätt i familjen.. (ett poäng mer än de andra men jaja) Får hålla tummarna för Malena i Moskva lite senare. Nu ska jag plocka ihop lite saker och sen kolla på tv. 
Första sovmorgonen på länge imorgon!

Catt


Galna kattsjukan.. :P

Kass uppdatering, jag vet. Brist på bilder, ork och inspiration. Ska vila nu i helgen, förhoppningsvis ta lite bilder imorgon. Äntligen börjar våren synas så det kanske kan bli en och en annan vårbild, och ljuset blir bara bättre och bättre varje dag, ljuset spelar en stor roll när man ska fota.

Nu ska jag bara slappa, får se om jag fotar något roligt senare eller har någon gammal bild att visa.
Ha en bra lördag!

Minafina


Fin bild på Mina från igår, men jag blir så ledsen eftersom bilden förlorar en massa färg, skärpa och ljus när man laddar upp på bloggen. Önskar ni kunde se bilden som jag ser den när jag kollar på den på hårddisken, och i photoshop. Så sjukt fint ljus som faller in från fönstret och en massa sånt, det försvinner när man laddar upp och det fastän jag försöker kan jag inte återskapa det genom att lägga till extra färg osv. Ska ta lite te nu och packa väskan, uppstigning 6 imorgon bitti..

Slutar tio imorgon iallafall, en sak som är positiv! Men tidig träning som börjar fyra så det blir inte helt fritt efter skolans slut. Men två timmar med fotboll på en skoldag är inte så pjåkigt heller, nu ska jag packa väskan dårå. Sen blir det te och sen sängen.

Godnatt!

Mira!


Viveka igen :) (förresten så är rubriken spansk, någon som förstår vad det betyder?)

Har lite fina bilder på amanda och mina från igår, måste bara checka med dom att det är okej att jag visar dom här i bloggen. Imorgon ska jag vara på plats i skolan 7.20 ska spela skoldm i fotboll.. Kommer bara supertrött men det kommer vara jätteroligt! Vi slutar 10 iallafall så det är rätt skönt.. :P

Har bakat lite muffins och ska snart äta middag, efter middagen ska jag nog tappa upp ett bad och läsa "Om jag kunde drömma" Helt sjukt bra bok men tror den skulle vara mer spännande om jag inte visste allt som händer, vet ju vad som händer i filmen så boken är rätt förutsägbar nu. Men ska plöja igenom den och sen börja på andra boken, då blir det nog lite mer spännande. :)

Nu ska jag äta middag,
ciaao!

Snowflakes



Bilder på snöflingor, det är rätt svårt att hitta de finaste men såg en som var riktigt fin.
Kollar på tv nu, Desperate Housewives. Funderar på att ta lite te, perfekt timing också, nu är det reklam. Tror det här blir sista inlägget innan jag lägger mig så..

Godnatt!

Splashing


Har fotat lite snö på balkongen och ätit middag. Funderar på att sätta upp ministudion, men ska nog kolla lite på tv först. Sen så har jag spanskaprov imorgon, måste öva lite på det också.

Falling over


Hej vinterland! Har slutat bli förvånad varje gång snön vräker ner dagen efter en solig dag. Fast ute är det väldigt vackert just nu, jag skulle gärna vilja gå ut och fota om det inte vore för att det är rätt mörkt, det kan komma snö på linsen, mitt onda knä och kylan. Är sugen på att fota något så vi får se vad det blir, lite allt möjligt eller varför inte i den hemmagjorda ministudion? 

Måste också berätta något som hände igår, jag fotade lite vatten i köket (fina bilder blev det btw) och sen när jag var klar hittade jag inte linslocket. Jag letade i mitt rum, i badrummet (fotade lite vatten där också) och i köket. Ingenstans, det är helt spårlöst försvunnet! Sen hittar pappa det under all disk i dishhon, och fråga mig inte hur det kom dit. Var väldigt trött och snurrig igår som sagt..

Spontaneous

Gillar ljuset på bilden, tog den när Linnea var oförberedd och när vi kollade på tv.

Pling! sa mobilen igår kväll. Två sms från Klara och Mina, och det stog samma sak på de.. MIN FÖRSTA LEKTION ÄR INSTÄLLD IDAG! Det betyder att jag börjar 10.25 idag, ohyes! Tog en liten sovmorgon men vaknade tidigare än vad jag behövt. Äter just nu lite gröt och ska ta och kolla lite på tv.

Godmorgon!

Onion


Bild på lök. Det var typ allt, inte så intressant men men.. Usel uppdate men jag orkar inte uppdatera så ofta nu eftersom det inte finns så mycket att fota, mitt fotolager börjar ta slut. Fixar lite med en ny design i photoshop, får se om det blir bra.

Nu är jag jättetrött, godnatt!

And the sky is blue

När jag fotade Viveka och Linnea för två veckor sen så såg himlen ut såhär, önskar att den hade gjort det idag.. Sitter just nu och gör ingenting, orkar inte göra något för den delen heller. Har egentligen fys idag men imorse när jag vaknade så hade jag jätteont i mitt högra knä, och i skolan så hade jag ont hela dagen. Kanske en överansträngning eftersom jag spelade två matcher i helgen, men det gör ont och jag vill att det ska försvinna!

Är sugen på en frukt nu, ska ta lite apelsin nu. :)

Because of you I am afraid..


L i n n e a s   ö g a . .

Hoppsan hejsan! Lagom att uppdatera lite nu.. Ska faktiskt lägga mig snart för jag ska upp olagligt tidigt imorgon bitti.. Ska borsta tänderna och se till att jag har koll på allt så jag slipper springa runt imorgon bitti och leta efter något. Har tidig match imorgon men jag tror jag ska ut på stan efter matchen (efter dusch, lunch och allt sånt såklart) och kolla på en klänning som är jättefin! Nu ska jag stänga av datorn och göra det jag sa lite tidigare. Har fixat en ny header till Linda, kolla in och säg hej! Förresten så har inte rubriken något med bilden att göra, eller man kan ju fantisera lite om det men sanningen är att jag lyssnar på den låten just nu.

GODNATT!

Woods


T a g e n   g e n o m   e t t   t u n n e l b a n e f ön s t e r ..


Är rätt trött nu och ska göra iordning mig för sängen och plocka fram saker till morgondagen. Ska kolla på Samantha och somnar nog efter det.. Godnatt!

Outside


Denna bilden är så grymt snygg i större storlek, och när man laddar upp de till blogg.se så förlorar bilderna alltid lite färg och kontrast, så den bilden i stor storlek jag har på min dator är snäppet bättre än denna. Men men, man kan inte få allt i livet! Gillar bilden som sagt.

Har tränat, duschat, ätit och mejlat in mitt engelskaarbete. Så nu ska jag först ta det lite lugnt, sen göra klart en header och sen blir det läggdags rätt tidigt. Har match imorgon, 9.15 ska man samlas. Ingen sovmorgon för mig! Har match både lördag och söndag så jag kommer höra väckarklockan varje morgon denna helg.

Nu blir det godis och lite tv.
Ciao!

Yesterday..


fin bild på Linnea

Om lite mindre än en timme ska jag gå hemifrån för min träning börjar 4, slutar halv sex tror jag. Då blir det middag, skolarbete och lite designfix till Linda. Ska nog kolla lite på tv och ta något att dricka, är så törstig nuförtiden..

TRAIN.


Ännu en bild på stockholms tunnelbana, inte ofta den är tom på folk.. Man får trängas på morgonen för att komma på, och sen är man så inklämd att man inte kan röra sig och man behöver inte heller hålla i sig för man sitter fast som en kork..

Ska göra lite varm choklad, kolla på tv och sen ta en dusch innan det är läggdags. Har lite sovmorgon imorgon så det är skönt! Tror faktiskt jag ska läsa lite ikväll, har inte kommit så långt på "Om jag kunde drömma"..

Speed


Veckans tema (en halv vecka kvar bara men jaja) är vardag. Allt som vi kanske ser eller använder oss av varje dag som inte är så iögonfallande när vi ser det men jag ska försöka ta intressanta bilder av t.ex. saker i köket, saker ute och mycket mer.

Technology

GODNATT

Some color in this grey world

Delicious


Det var ju fettisdagen för ett tag sen, var med Linnea och Viveka den dagen och åt såklart en semla! Nu är maten klar i mikron så jag ska springa dit och äntligen få lite mat i mig!

Jewelry

Älskar bilden!

Kollar lite på top model just nu, kom hem från stan för ett litet tag sedan. Hittade ett fint armband. Snart ska jag åka och träna. Kommer hem senare ikväll, hoppas bara att det inte är halt och snöit på planen för då har vi fys, och det är hur jobbigt som helst!

Jaja, ska noga börja byta om nu.
Bye!

Chains


Hade rätt svårt att somna igår, det är inte så lätt att vrida tillbaka dygnet efter ett lov som man tror.. Så nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och börja läsa "Om jag kunde drömma". Imorgon så har vi ledigt från sista lektionen (förutom ett par stycken som inte var med på öppet hus, vi fick en timme kompledigt för att vi var med på öppet hus för ett tag sedan) så då ska jag troligtvis gå en liten runda på stan och se om jag hittar något fint. Sen blir det träning på kvällen.

Jaja, säger godnatt nu och stänger av datorn!



btw, hittade denna på Claras blogg och de sista punkterna stämde helt in på mig!


Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på facebook.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är dator och att blogga är det roligaste du vet.
7. Du läser listan, flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se om det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopiera denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det.

Joy


Sitter i datasalen, har so-lektion. Slutar om ett litet tag, ska dra hem då och äta. Skriver om vattnets olika former, fast - flytande - gas. Ciao!

Heta stolen


Ögonlocken kändes tunga när väckarklockan ringde, så var skolan igång igen! Ska äta upp min frukost nu, var rätt hungrig så det blev gröt, macka, kiwi och så dricka till. Ska gå om en halvtimme så ska göra rätt saker nu för att slippa stressa i slutet. Ha en bra dag! Ska nog vara i datasalen sista lektionen, kanske skriver lite snabbt då. :)

Think.


Kom på två saker när jag stog i duschen;

1. Jag har glömt att uppdatera i arkivet, mars månad ska läggas till..
2. Jag har sovmorgon imorgon!

Jag kan gå upp så sent som halv åtta! Haha, inte så mycket sovmorgon men några minuter extra är ju alltid något! Tänkte faktiskt sätta väckarklockan på tjugo över sju, så jag inte behöver stressa mig igenom frukosten och få bråttom på slutet.

Jaja, ska stänga av nu. Imorgon så har jag först skola och sen träning, sen efter träningen ska jag göra lite engelskaarbete och sen uppdatera bloggen. Ska även spara allting i Photoshop för att inte förlora allt om något går fel. Har bara uppe photoshop och sätter datorn på sleep-läge (ajabaja på mig) på nätterna och ibland så kan det bli fel när man ska "väcka" datorn och då försvinner allt man gjort. I've learned the hard way!

Godnatt!

Behind you!


Tagen med macroobjektivet i julas, rätt svårt att fånga den pigga nyckelpigan på bild men det blev några bra bilder. Gillar dock denna bilden mer men har ju inte visat den här ännu så.. Nu blir det dusch och lite städning, ska försöka lägga mig i rimlig tid eftersom det är skolan imorgon.. Blää!

Skriver innan jag lägger mig, ska nog läsa lite ur "Om jag kunde drömma", köpte alla tre böcker idag (de tre som kommit ut på svenska, fjärde kommer väl snart) och sen köpte jag också ett par skor, en bikini och ett par örhängen. Bikinin och skorna (blommiga ballerinaskor) är till våren/sommaren, måste ju smygstarta sommarshoppingen nu! :P

Bee


Också från i julas, hade av misstag glömt att ställa tillbaka iso:n från 1000 till tja, 200 åtminstonde så det blev riktigt brusiga bilder innan jag märkte att isotalet var för högt.. Man lär sig av sina misstag!

Nu ska jag möta upp Clara och så ska vi ta en runda på stan, ska se om jag hittar någon fotobok på bokrean, och så ska vi kolla på kläder såklart!

Sun

Ännu en bild från i julas, måste visa lite bilder som lyser upp när det är grått ute.. Fast just nu ser jag lite sol, får se om den stannar länge.. Nu ska jag äta lite frukost, ciao!
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'