100325

Jag är så sjukt självkritisk, jag satt och redigerade den här bilden och blev aldrig nöjd.. Antingen blev den för ljus, eller för mörk, eller för grön eller rosa, för suddig osv.. Ni förstår. Det tar emot lite att lägga upp den nu eftersom jag inte är så nöjd med den, men så får det vara ibland.

Har iallafall varit i skolan idag, efter skolan gick jag tillsammans med min pappa till Rajala Pro Shop och bytte min fjärrutlösare mot en ny (det var ett produktionsfel på den så jag fick en ny gratis) och sen hem. Då åt jag middag och sen dess har jag bara degat i soffan. Om ni nu ville veta det.

Nu ska jag kolla på bella&tyra show och sen göra min läxa.

100320

HJÄLP!

Åh, finns det någon vänlig själ där ute som kan hjälpa mig?
Jag köpte ju en fjärrutlösare för ett tag sedan, en hähnel pro remote control, och jag har haft lite problem med den. Jag sätter i alla sladdar som behövs i kameran, sätter på allt och försöker sedan ta kort. Den fokuserar utan problem, men den vägrar ta kort när jag trycker ner knappen på kontrollen helt. På baksidan av dosan som jag pluggar in i kameran blinkar rött varje gång jag försöker ta kort.
Jag har googlat i en timme snart och det verkar som om jag är den enda med det här problemet..
Vet någon vad som kan vara problemet? Jag har en Nikon D200, det enda jag kan tänka vara ett problem är att jag inte sätter kameran i något särskilt läge som jag var tvungen med min D70. Jag hittar inget sånt alternativ i menyn, och det har jag inte heller behövt de gånger fjärrutlösaren fungerat.
Hjälp mig någon.. Snälla? :(

Det var tydligen något produktionsfel på den, fick byta den till en ny utan några som helst problem till en som fungerar super! :D

JUNK.

Hej! Har haft en jättelång paus igen, jag har nämligen varit i Gambia på lovet och haft det skönt. Men nu är jag hemma igen, har oturligt nog dragit på mig en förkylning eller liknande så jag är krasslig..
Har sysselsatt mig med lite bildredigering nu på kvällen, har äntligen gått igenom alla bilder från Thailand, och redigerat större delen av dom bra bilderna, så jag kommer väl visa lite thailandsbilder senare.

Nu ska jag plugga till mitt hemkunskapsprov imorgon, och sen blir det sängen.
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'