Fresh Basil

A small fish in a big sea


t a g e n   m e d   N i k o n   D 7 0 (ser du nyckelpigan, den är gul & svart)

En rätt ren bild, fina färger och sedan en liten nyckelpiga som gömmer sig. Jag minss att vi kallade den AIK-nyckelpiga som liten, personligen gillar jag den röda nyckelpigan bättre. Men den dök inte upp den dagen, utan jag fick annat besök. :P

A glass of heaven
t a g e n   m e d   N i k o n   D 7 0 (1. utan redigering. 2. med redigering.)

Rinnande vatten, det är något speciellt med det. Själva formen på strålen, hur det rinner ner i glaset, det kanske låter töntigt men det är så fint att se. Särskilt om det är ett vattendrag eller liknande, men ett tips är att fotografera i badkaret/handfatet när det rinner ner. Det ska jag göra nu. Vi får se hur det blir, vad det resulterar i.

A day I'll never forget

Min fina bild, min perfekta och absoluta favoritbild, här är den.


t a g e n   m e d   N i k o n   D 7 0

Den fina fokusen, den runda oskärpan, färgen.. Underbar..
Från helgens utflykt i skogen, och jag har en bunt bilder kvar att visa.

Over and out.

From the weekendt a g e n   m e d   N i k o n   D 7 0

Dagen i ära bjuder jag på två bilder från helgens svamputflykt. Först en underbar blomma vi såg vid kanten av grusgången, och ett par fingersvampar vi såg efter en lång promenad bland mossa och träd. Imorgon hörrni, då ska jag visa min absoluta favoritbild. Jag är så nöjd & stolt, den är helt enkelt perfekt.

One of my favourites


t a g e n   m e d   N i k o n   D 7 0

A green dream


t a g e n   m e d   N i k o n   D 7 0.

Hej på er. Denna bild är tagen i fredags, jag var ute och fotograferade det mesta jag såg. Rensade därefter alla bilder och denna blev min favorit, härlig fokus och färg. Jag kröp på marken och när denna bild togs låg jag ner och fotograferade. Var ute i skogen idag och plockade svamp, mer än 300 bilder följde med mig hem, så det kommer att komma en hel del skogsbilder framöver. Nu ska jag packa ihop en väska och ta ett glas isvatten.

Ny blogg.

Ny blogg, inga långa texter, anonymt, massor av fina bilder.
Välkommen!
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'