Cuatro.



Det finns vissa bilder man gillar extra mycket, och då kan man göra huuur många olika redigerar man vill! Så här kommer fyra andra versioner av denna bilden, fast den första i detta kollage är orginalbilden. :)

GAAAH! 7 TIMMAR KVAR TILL TRAILERN KOMMER! :D
Jag kommer dö.. :P

As I face the desert skies



Så var man hemma igen!
Vann en hel del men förlorade första matchen idag och fick åka hem.. :/
Jaja, shit happens och imorgon är det dags för skoldm-final!! Den ska vi vinna! Är trött och brunbränd i ansiktet och på knäna, då menar jag BARA knäna och inte resten av benen, snygg fotbollsbränna.. (mellan shortsen och benskydden)
Nu ska jag ta lite dricka och sen göra något vettigt, är sjukt taggad - New Moon-trailern kommer inatt!! Fast den får jag se när jag vaknar (har sovmorgon så den får jag se rätt sent på morgonen)

Är det någon som läser som gillar twilight-böckerna och förväntansfull inför New Moon-trailern? :)

Dandelion


Också från idag..

Kom hem tjugo i nio (hade ju träning) och har nu ätit middag och sitter och kollar på Talang och äter godis. Ska snart börja packa inför cupen och sen sova, ska upp vid sex typ.. Det blir sista inlägget för idag nu, så.. får väl säga godnatt redan nu. :)

Nästa update blir på söndag :)

Fly away


Har lite bråttom, eller inte så jättebråttom men jag gör inte rätt saker.. Har uppdaterat lite på flickr och ska på träning om femtio minuter. Måste äta och byta om nu, får se om jag hinner skriva något innan jag åker.

Ciao!

Pitcher


blää vad jag hatar att ladda upp bilder på internet, glömde att lägga till extra mycket färg då bilderna blir gråare när man laddar upp de.. :(

Det kliar i fingrarna men jag ska inte skriva något citat ur twilight idag! Eller i detta inlägg iallafall.. :P
Studiedag och sol ute, kan det bli bättre? Ska nog fixa iordning mig lite och dra ut och fota. Vet ett riktigt fint ställe men är lite smått rädd att det ska vara en massa fyllon där, det brukar vara det.. :/

Men å andra sidan så har jag varit där förut och överlevt, så det ska nog gå bra. Dessutom är det folk som passerar igenom så jag är inte helt ensam heller. Jaja, time to hit the wardrobe! :P

STARBUCKS


Vi tog en sväng in på Starbucks när vi satt och väntade på flygplatsen i Texas, och deras Coffee Frappuccio var sååå god!

Har fortfarande tråkigt.. Ska nog gå och ta lite glass, ciao! :)

Breaking through



"Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars - points of light and reason..
And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty.
When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black.
Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore.
And there was no more reason for anything"


"I looked up from the bright red blood.."


Hade tråkigt och Twilight på hjärnan, vilket resulterade i bilden ovan..


Fick göra om tre gånger.. Haha först skrev jag inte istället för into, sen skrev jag sic istället för six och sen blev ögat fult när jag gjorde det skarpare så jag fick göra om det ett par gånger innan det blev rätt, så nu får det vara som det är. Ser väldigt fläckig ut, eller hur? Jag råkade dra lite konstigt i några reglage, men tyckte det blev häftiga effekter så jag lät det vara så.

Idag var sista skoldagen för veckan, vi har studiedag imorgon! Jippi! Nästa vecka har jag skola måndag, tisdag, torsdag och sen på fredag har vi idrottsdag. På onsdagen har vi ledigt (förutom att vi måste dit på eftermiddagen och lämna pengar) eftersom vi har Operation Tanzania (dagsverket)

Lyssnar just nu på Spotify ("you're a rock star, everybody wants you lalalala"), har städat och gjort fint i rummet.. Vad ska man göra nu? Ska fixa lite med min kompis bloggdesign, gör dock inga designer till andra, bara till mina allra närmsta kompisar som frågar snällt och bjuder mig på fika, haha! :P

Mycket text i detta inlägg, jag är som sagt rätt uttråkad.. Ska sluta skriva nu, ciao!

Break.


enda bilden jag har på den här datorn, ett urval av bilder från bloggen..

Sitter just nu i skolan på datalektion, vi får göra vad vi vill eftersom det är vår sista datalektion den här terminen. :)
Vi slutar halv tre idag och då ska jag hem och sen dra på träning som börjar halv sex. Datalektionen slutar om tio minuter, då är det engelska och sen slutar vi. Jaja, ska vä

Causes

Sådär, nu ska jag stänga av datorn och packa bagen.
Jag hoppas att jag inte vaknar lika tidigt som jag gjort de senaste dagarna, utan får sova tills väckarklockan ringer!
Jaja, skriver mer imorgon då, godnatt!

Dripdrop


Blää, är jättetrött just nu eftersom jag vaknade ruskigt tidigt imorse pga jetlag.. Hoppas det blir bättre imorgon!

Tänkte svara på en kommentar på samma gång:

Jag har fått frågan om jag skulle kunna göra lite enkla photoshoptips, och ja visst jag tycker det är jätteroligt att dela med mig av lite olika tips och andra saker, men just nu så har jag lite fullt upp med skolan, träning och att hinna med allt innan skolavslutningen.

Så jag kan börja lite smått denna vecka,  ta lite enkla saker och sen när jag har tid över kan jag gå igenom lite mer komplicerade saker. :)

Nu blir det glass och lite bildredigering, sen måste jag packa fotbollsbagen för det är träning imorgon bitti i skolan.

Neverland

Jag tänkte ju göra ett kollage med en massa bilder från USA men Photoshop hakade upp sig och så funkade det inte så jag kunde bara fixa en bild, får bli ett kollage imorgon istället. Nu blir det tandborstning och läggdags, fast först ska jag se slutet på Click, det är jättesorgligt.. :(

Godnatt!

Kokoscupcake


Tänkte dela med mig av receptet jag använde mig av idag, det blev jättegoda muffins! Sen gjorde jag lite vaniljfrosting till och blandade i lite röd karamellfärg så att den blev rosa. Fast jag gjorde 15 små minimuffins (halv sats) så jag tror att receptet räcker till 10-15 stycken "normalstora" muffins.

Nu ska jag gå igenom andra delen bilder lite snabbt (eller bli klar med det iallafall) och sen lägga upp ett litet kollage på bloggen, sen blir det sängen. :)

Identified


GO TEXAS RANGERS! :D

Nu är jag igång igen, har precis gått igenom första halvan av alla bilder från USA, ska snart gå igenom andra halvan. Ska bara hämta en cupcake, ska även lägga upp ett kollage sen i bloggen med många bilder! :)

Chill


I torsdags låg jag och solade och badade i varma Texas, nu är det väl inte kallt här hemma heller men det är ju inte badväder..

Jetlag alltså.. Vaknade vid fyra imorse, pigg som en ärta, och kunde inte somna om förren vid sjutiden.. Vaknade strax innan tolv och har känt mig lagom seg, har inte orkat ladda in alla bilder eller starta Photoshop.. Mamma har tvättat som en galning så jag har jättemycket kläder att lägga in i garderoben, men jag orkar inte just precis nu. Ska göra det innan middag, nu ska jag baka lite minimuffins, det är roligt! :)

I wont give up, cause I know what I want.


Så var man hemma igen.. Är riktigt trött eftersom vi tog planet strax efter fyra amerikansk tid (USA ligger 7 timmar efter sverige, så 11 på kvällen svensk tid), hade jättesvårt att somna så jag sov ingenting på flyget till frankfurt och sov två timmar på en bänk på flygplatsen där, och sov hela vägen hem från frankfurt (2 timmar)

Och så kom vi hem vid fyra, 17 timmar efter vi tog planet från USA. Så tänkte göra mig iordning för sängen nu och krypa ner och kolla på Expedition Robinsson och efter det Björn Gustafsson-dvdn. Imorgon ska jag redigera en massa bilder, göra ett litet kollage till bloggen och kanske baka lite cupcakes. Har köpt en ny sprits och småsmå muffinsformar så jag får se om jag orkar pyssla med det.

Jaja, sängen var det.. Tjugo i nio på en lördag

Habit


Klockan är snart halv sex här i USA och vi kom precis upp från poolen. Har både blivit brun och bränt mig på benen, armarna, ansiktet och resten av kroppen.. Det bränner lite men har tagit lite svalkande body lotion nu så det börjar kännas bättre. Ska snart fixa iordning mig och göra mig redo för middag.

Nu har jag 112 inlägg att läsa på bloglovin så jag ska kolla igenom de lite snabbt, får se hur mycket jag orkar läsa just nu. :)

Freeze


Snabb slutartid nere vid poolen

Kom hem från en shoppingrunda för ett par minuter sen, var på en jättebra secondhand-affär, Target och 1$ store.
Nu är det lunch och sen blir det poolen!

Desert


Börjar bli trött nu, klockan är snart tolv på natten här.. Ska stänga av datorn nu och borsta tänderna och krypa ner i den härliga hotellsängen, den är jättehög och jättebred! USA ligger sju timmar efter Sverige, snacka om att jag kommer ha svårt att ställa om när jag kommer hem! Jaja, nu ska jag sova.

Godnatt! (godmorgon)

Baseball


Tänkte slänga upp en bild från baseballmatchen vi var på i söndags, har inte tillgång till PS just nu så det fick bli något annat program idag, ska ta en dusch nu och sen ska vi äta middag på en italiensk restaurang.

Ha det bra!

COTTON CANDY



Nu kommer det bli en liten paus på bloggen ett tag, är nämligen i the united states of america just nu :)

Hälsar på syrran som är utbytesstudent just nu men ska snart hem till sverige igen, yaay!
Jaja, nu är klockan snart tolv på natten (usa ligger sju timmar efter sverige) och vi ska kolla på björn gustafsson-dvdn snart. Hörde även att Malena Ernman kom rätt dåligt i esc, synd alltså, tänk hur mäktigt det borde låta live.. jaja, esc är numera en cirkus där man tävlar i att underhålla istället för sång.

Godnatt!
Fast jag antar att några ska upp snart, men men.. :P

Fantasy


En oredigerad bild direkt ur kameran, har inte orken eller lusten just nu men visst är den fin ändå?
Imorse gick det S-K-I-Tbra! Jag gjorde en assist med vänsterfoten och vi vann med 3-0! Så vi ska spela final!!
Grymt glad! Utvecklingssamtalet gick också bra så allt går bra idag!

Nu brölar någon utanför, verkar vara en konsert i närheten.. That's wierd! Jaja, nu ska jag ladda min ipod och lägga in lite nya låtar. Har även en jättefin bild att visa senare, gryymt! :D

Gato



Galet dålig uppdate igen men jag sov hos Mina inatt så hade inte tillgång till mina nya bilder, men nu tar jag en ur arkivet igen. :)
Mina har jättesöta katter!! Jag vill också ha!
Jaja, nu ska vi dricka lite och sen ta bussen till mig, måste hämta mina fotbollskläder eftersom vi ska spela skoldm nu på förmiddagen, sen ska jag ha utvecklingssamtal. Vet inte riktigt hur jag ska hinna men får väl lösa det..

Ha en bra dag! :D
Btw, besök gärna Minas blogg!

Cake


Är rätt mätt nu men lite kladdkaka skulle man ju inte tacka nej till..

Nu ska jag städa upp lite i mitt rum och sen krypa ner i sängen, börjar fem över åtta imorgon så det blir upp kvart i sju.. Men snart är det helg! Tränade idag med min fot och det gick rätt bra! Jaja, nu ska jag städa..

Godnatt!

Wooden

Träblommor kan vara lika fint som "riktiga" blommor :)

Nu ska jag äta upp min andra sena middag och kolla på ESC semifinal, imorgon börjar jag 8.15.
Ciao!

Lines

Har en rejäl sovmorgon eftersom jag fortfarande inte får spela fotboll med min fot, så gick upp kvart över nio och tog en skön dusch. Sen så märkte jag att någon liten person tagit slut på allt balsam så att jag fick springa runt i handduk och leta efter något annat att använda, och hittade till slut lite hårinpackning att slänga i ett par minuter. Så nu är det inte lika tovigt, ska torka håret snart. Tio ska jag dra hemifrån och fem i halv elva börjar min lektion, ska väl klä på mig och fixa håret nu.

Ciao!
(blir en kort version av veckans tema, linjer alltså)

Unwritten


Mikaela

Ett tips till er som har svårt att komma på rubriken, öppna itunes eller spotify (spellista av något slag) och välj Shuffle/Blanda och tryck nästa, ta låttiteln på den låt som slumpas fram. Idag blev det Unwritten med Natasha Bedingfield. :)

Nu säger jag godnatt för idag, imorgon ska jag upp och iväg till distriktsköterskan och lämna av kryckorna och förhoppningsvis ta spruta, over and out.

Just what you're worth


Fia såklart! :D

Usch, är seg idag igen, blev ingen fotografering.. Blää, ska kolla på tv nu, äta middag och sen sova rätt tidigt. Ska ta sista vaccinsprutan imorgon (förhoppningsvis, om jag får tid alltså), det är den tredje och sista gardacilsprutan.. Hatar att ta spruta men det är sista så det känns riktigt skönt att ha det avklarat sen.. :)

(jaa, jag älskar låten "Fix you" av Coldplay och har tagit två rader som rubrik, på detta inlägg och det under.. :P)

Lights will guide you home


Klara är så söt! Knäppte bilden när vi väntade på bussen till tjejmiddagen.

Traces from yesterday


Bild från gårdagen

Igår var jag ju som sagt på tjejmiddag, och det var jätteroligt! Hade det riktigt trevligt och kom hem rätt sent och somnade på en gång. Blev väckt halv elva och har inte gjort något speciellt idag, läst lite ur "Twilight" och bara slappat. Känner mig rätt sugen på att fota någon imorgon, om det skulle vara fint väder alltså. Får se hur vädret är när jag vaknar, snart ska vi äta middag och därefter ska jag fortsätta gå igenom bilderna från igår.

Ciao!

As if we never were there

AAAH!
Ibland kan man bli så himla sur på sina kompisar, de som tvingar en att gå upp sju för att man ska hjälpa de men sen så måste man åka iväg och sen komma hem en timme innan man ska till skolan, jag hade sovmorgon till tjugo över tio men tack vare ett par kompisar har jag varit uppe sen sju.. Nu är jag rätt trött men samtidigt så är jag inte tillräckligt trött för att somna om, jag kom hem halv nio och skulle ha hunnit sova en kvart om jag velat, men det blev ett missförstånd imorse så jag fick bita ihop och vara vaken..

Jaja, ska fixa iordning mig inför skolan nu, har ätit en redig frukost och försökt vakna till lite.. Får väl sova lite efter skolan om jag är trött, ska ju på grillparty ikväll.

Vill passa på att gratta Mina och Ville som fyller fjortis idag! :D


Nothing else


Jag hade tänkt visa lite nya bilder idag men pappa håller på att lägga till mer minne på den filservern jag har mina bilder på så jag kan inte komma åt de idag, så arkivet får rädda mig än en gång.. Men imorgon blir det bilder! Då börjar jag även 10.20 och slutar 12.25! :D

Nu ska jag slå in ett par presenter och skriva ett grattiskort, Minispinis fyller fjortis imorgon! :)

I need to be with you. Just you.

Blir mycket blombilder nu, tog ett par stycken i helgen och har inte hunnit ut något denna vecka. Det är rätt tråkigt väder nu, mulet och kallt.. :(

Ska träna snart igen, igår blev det lite balansplatta, tyngder och situps men idag så ska jag köra någon sorts styrketräning. Får se hur det går, ska äta lite nu och sen ta bussen om 45 minuter, ciao!

Contrast


En rätt enkel men fin bild! :)

Nu håller jag på att fixa lite middag till mig, ska ta bussen om ungefär femtio minuter som går ner till fotbollsplan. Ska nämligen rehabträna lite, får se vad jag får göra. Ska äta nu och sedan klä på mig träningskläder, slutar halv tio så får se om jag uppdaterar innan jag lägger mig. Annars så ska jag vara funktionär halva dagen för skoljoggen eller vad man nu ska kalla det. :P

She spoke with a voice that disrupted the sky

Igår satt jag rätt länge och gjorde mitt svenskaföredrag så det blev ingen uppdate då, men nu är jag trött och hungrig så har inte sån stor blogglust idag. Får se om jag skriver lite senare. :)

Simple


D e n n a   f i n a   m a g n o l i a   f a s t n a d e   r ä t t   b r a   p å   b i l d . .

Kom som sagt ut idag på en minimal fotorunda och knäppte ett par kort på magnoliablommor, har kollat igenom de nu och sorterat ut de bästa. Ska ta lite dricka och kolla på Dreamgirls som går på fyran nu, sen ska jag nog lägga mig.

Godnatt!

Forget

Tänk den dagen då man kan slå på tv:n, se en fotbollsmatch där damer spelar och höra samma jubel som man hör på herrmatcher, och tänk när majoriteten av damfotbollsspelarna kan leva på sin lön de får i sina klubblag, tänk så många fler tjejer som skulle drömma om att bli fotbollsproffs och se en framtid inom det yrket, tänk om det vore så..

Kollar just nu på El Classico: Real Madrid mot Barcelona. Äter en massa godis och mår allmänt bra, skriver senare, ciao!

Breakaway


Annorlunda redigering..

Större delen av lördagen har passerat och snart är det middag. Idag vaknade jag ju rätt "tidigt" (hey, rätt tidigt för att vara trött tonåring..) och gick upp på balkongen och solade ett tag, sen blev det lunch och en liten fotorunda ute (minimal alltså, bilder kommer senare) och därefter blev det en runda till ICA med mami :)

Nu kollar jag på fotboll (damer, äntligen sänds det på tv på fyran!!) och är jättemätt efter 1 1/2 amerikansk muffins, aldrig mer säger jag bara.. Jaja, nu ska jag hjälpa syrran med hennes hår och så. :)

But you're controlling me

Så var det lördag, men det känns mer som söndag eftersom vi var lediga igår.. För första gången på länge så har jag vaknat "tidigt" av mig själv på en lördag, är riktigt pigg och ska ta lite frukost nu. Foten känns bra och trots lite haltning så kommer jag fram utan kryckor. :D

PERPOSE


Jag älskar färgerna i bilden!

Nu ska jag gå och mysa lite i soffan med familjen, sen blir det läggdags. Imorgon ska jag ge mig ut för att fota lite vårblommor, får hoppas att vädret är lika bra som det var idag! Får bli sista inlägget för idag, så..

Godnatt!

Delicious


Nu kommer det lite nya bilder! Fick bli en bild på muffinsen jag bakade i söndags, kladdmuffins.
Foten blir bara bättre och bättre, det sas ju att jag skulle kasta kryckorna senast på fredag (fredag nästa vecka) men jag tror att jag kan klara mig utan de redan imorgon! Det är ett mirakel! Jag tror nästan att prästerna (som även gav mig blommor) bad lite för min fot eller något sånt för att det är ju för bra för att vara sant!

Det blir middag vid sju och sen ska jag titta på Humorgalan, ska även ta tag i mitt bildredigerande så att jag har lite bilder på lager ett tag framöver. Inga fler "ännu en bild ur arkivet" osv, en bildblogg ska ständigt uppdateras med nya bilder och det ska jag leva upp till! Haha, låter seriöst men nu har jag ju tiden att uppdatera så det kommer bli mer sprutt på bloggen nu. Var hemma hela dagen idag så det blev inget foto av träd, men jag har ju hela helgen på mig. :)

Reverse

Får bli en bild från arkivet som även är en favorit, har lite nya bilder att visa men måste fixa det på min dator och just nu orkar jag inte pallra mig iväg till mitt rum..

JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD! Min fot blir bara bättre och bättre och nu så kan jag stödja lite på foten. Imorse kändes foten bättre och då testade jag att stödja lite på den, och det gjorde visserligen lite ont men det gick! Igår testade jag att stödja och då gjorde det jätteont, så det går framåt!

Ska fixa lite fler bilder senare, ska nog titta på tv och sova lite. :)
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'