I'm so happy, I'm so glad that I got you

Jag älskar överexponerade bilder, och Mina är ju så sjukt söt (spontant tagen bild)! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på The Notebook som går på tvåan (tror jag) och kanske få lite massage av mamma, svullnaden brukar gå ner lite då. Imorgon ska kanske jag och mamma iväg lite med kameran och så ska jag försöka fota lite fina blommor, vi får se hur det blir med den saken men jag hoppas att det funkar! Jaja, får väl säga godnatt nu. :)

Amused.


Jag har nog aldrig varit så trött på något som jag är på kryckorna nu.. Fastän de är det enda som kan hjälpa mig att gå (jag kan inte ens stödja på foten) så har jag flera gånger fått lust att bara kasta ut de genom fönstret och kräla mig fram istället.. Mina händer värker mer än min fot och det är som att träna hela dagen, värsta work-outen för mina magmuskler också.. Jaja, efter regn kommer solsken och om någon vecka kan jag förhoppningsvis kasta kryckorna.

Nu har jag ätit en supergod middag med familjen och lite godis, känns lite tråkigt att sitta hemma på valborg men jag har så ont i händerna så att jag vägrar att gå ut på en längre runda.. Att blommorna blommar så fint just nu gör inte saken bättre, får se om jag på något sätt kan fixa att kånka runt på en tung kamera utomhus, misstänker att några träd kommer att hinna blomma över innan jag slänger kryckorna, så är jättesugen men tveksam på om det kommer att gå.

Usch, vad deppigt inlägg det blev. Jag bara klagar på allt ont. Nu ska jag hoppa iväg till soffan och kolla på tv, får se om jag skriver innan jag lägger mig. Mer uppdate ska det ju bli, får väl passa på nu när jag är halvt handikappad. Får passa på att tacka för blommorna jag fick av prästerna idag, blev jätteglad! :)

Fly away


Det får bli en bild från arkivet igen..

Har ju sagt så många gånger att jag ska uppdatera oftare men idag har jag inte haft det så lätt.. Imorse spelade jag match och i andra halvlek så skulle jag peta bollen med utsidan men råkade då hamna lite ovanpå bollen så foten vek sig bakåt och jag hörde redigt "knak". Första tanken var "nu är den bruten" men som tur var så var den inte det, jag fick foten lindad direkt och sen åkte vi till vår husläkare. Han kände lite på vristen och skickade vidare oss till röntgen. Där fick vi vänta lite innan de röntgade foten/vristen och konstaterade att jag inte hade brutit något men jag hade stukat foten rejält och sträckt ledbandet.

Så nu hoppar jag runt på kryckor och kommer göra det i nån vecka. Har haft riktigt ont idag och det har blivit mycket tårar.. Jaja, shit happens, nu ska jag fokusera på att hålla igång träningen med de kroppsdelarna som inte är skadade. Snart är det middag och sen ska jag lägga mig rätt tidigt. Imorgon måste jag upp tidigt eftersom det tar sin tid att ta sig till tunnelbanan med kryckor..

Rise, rose, risen.


Får bli en lite äldre bild, har inte visat den men tog den för några år sedan. Fin ros i Spanien, fick låna min storasysters kamera (kompaktkamera men riktigt bra) och tog då denna bild, har tappat bort orginalbilden så fick klona bort min förra stämpel jag satte dit när jag hade en annan blogg..

Iallafall..

Nu ska jag först städa och skölja ur min hårinpackning, sen ska jag plugga till so-provet imorgon, därefter packa fotbollsbagen och efter det så kan jag lägga mig. Sen har jag skola imorgon och sent på kvällen blir det träning.

Har tappat ännu en prenumerant, känns inte så kul när man inte vet orsaken. Jaja, shit happens och nu ska jag städa. Nu börjar Project Runway på tv också.. Varför ska de alltid visa bra program när man måste göra annat än att kolla på tv?!


Jaja, godnatt på er. :)

Just another one


E n   a n n o r l u n d a   t y p   a v   r e d i g e r i n g . .

Nu ska jag byta om och ta bussen som går om tjugo minuter, jajuste - godmorgon! :)

"Where you are is the right place for me"


Sådär! Då var lördagen avklarad, gick upp strax innan elva och vid tretiden åkte jag och pappa för att kolla på fotbollsmatch. Fotade en hel del och ska sortera de imorgon (och redigera lite smått, beskära och sånt roligt). Bjuder på en bild som jag tog idag efter matchen, var så fina växter precis bredvid planen. Jag gillar denna bild rätt mycket faktiskt, skulle göra sig fin som tavla.. Hm, ska fundera på den där tavlan jag snackat om så länge men inte fixat ännu.

Kass uppdatering men man kan ju inte sitta inne när det är så fint väder! Imorgon är det tidig match och sen får jag se vad jag gör. Troligtvis lite plugg men kanske kan ha piknik med någon kompis och plugga tillsammans, om solen lyser då, vilket jag tror att den gör!   :D

Har tappat 3 prenumeranter på två dagar, vad är det som händer? Känns lite tråkigt men tack till alla er som följer mig! Ska se till att uppdatera med lite fler bilder bara, men nu så måste jag stänga av och plocka fram matchkläder, måste ställa väckarklockan också.. Ska upp strax efter 8 (på en söndag), men jag är riktigt peppad inför matchen så det ska bli hur kul som helst!
 
GODNATT!

Ur New moon (När jag hör din röst):

"With shaky legs, ignoring the fact that my action was useless, I followed him into the forest. The evidence of his path had disappeared instantly. There were no footprints, the leaves were still again, but I walked forward without thinking. I could not do anything else. I had to keep moving. If I stopped looking for him, it was over. Love, life, meaning... over."

Thorns



You made me believe that you were the sunshine in my life
but you were the hurricane that ruined everything.

Det var dags att skriva lite nu va? Ska faktiskt sova snart, är rätt trött och imorgon (okej, senare idag då :P) ska jag kolla på & fota en massa fotboll. Skoldagarna har flugit förbi denna vecka och nu är det helg! Om 45 dagar är det sommarlov, och då kan jag lova er att jag ska fota 24/7! Nu ska jag stänga av och sova, måste bara checka så att minneskortet är tömt, rätt objektiv sitter på och att batteriet är fulladdat..

Godnatt!

Love was made for me and you



L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore can

I signal them with my lighter


Fick bli en snabbt redigerad bild nu, har inte redigerat den så jättemycket men den är tagen med min kompaktkamera så det är därför den är som den är.. Katten heter Blueberry (ja, en svart katt som heter blåbär... :P) och är en riktig kelgris. Nu blir det te och sen läggdags.

Godnatt!

Poem


And the chill of your touch
Never thought I'd miss the cold so much
Wrapped in stone
I felt at home

Vackra rader ur den twilight-inspirerade låten "By you" av Mitch Hansen band. Det var skönt att komma igång med träningen, dock var jag inte i topform om man säger så.. Jaja, det gick bättre mot träningens slut så det kommer, man måste bara få igång tänket och allt  sånt. Nu ska jag nog ta lite te eller så, är mest törstig. Sen blir det Grey's Anatomy klockan nio och så har man turen att börja en halvtimme senare än vanligtvis imorgon! Yeah!

Skriver nog lite senare, innan jag lägger mig.

Shine on

Har varit hemma i en timme och gjort ingenting.. Ska väl ta något att äta eftersom jag ska dra på träning om en timme. Nu när jag har blivit frisk så är det klart att något annat ska göra ont, nu är det mitt smalben som gör jätteont när jag sträcker på vristen, tror att jag sträckt en muskel eller så är det benhinneinflamation.. Får hoppas att det går över snart, är så sjukt sugen på att spela fotboll!

Nu blir det mat och tv, ciao!

220409


I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down

Earth & air


Ska ta en kopp te för halsen och kolla klart på DH, väntar bara på en reklampaus.. Ska även passa på att ta en snabbdusch, men som sagt så väntar jag på reklampausen som borde vara när som helst.. Tycker jag.

Birdies


Nu ska jag städa iordning lite i mitt rum och ta lite te, sen blir det desperate housewives och sen läggdags. Det blir väl ett inlägg till innan jag lägger mig. Ciao!

Discovered

 Jag sa ju att jag skulle avslöja vad jag klonade bort så här är alltså svaret: En klubbpinne! Nu ska jag ta det lite lugnt, har det jobbigt med allergi och är också väldigt trött..

Blir mer bilder ikväll!

And then I just smile


Denna bild tog lite tid att fixa i PS, snarare sagt så har jag fått klona bort ett objekt.. Någon som vågar gissa vad? Haha, den är nästan omöjlig.. Jag fick slita lite för att få det att smälta ihop bra, men jag blev väldigt nöjd. Kan avslöja vad det var imorgon, nu ska jag packa fotbollsbagen och gå och sova. Har inte kunnat träna på en vecka pga sjukdom så det ska bli riktigt roligt att sätta igång igen! :D

Så det blir tack och hej för idag,
blir inte så mycket uppdateringar nu när skolan tar upp mycket av min tid. Men nu säger jag godnatt och avslutar med ett citat från twilight;

Your scent, it's like a drug to me. You're like my own personal brand of heroin.

Blåsippor ute i backarna står

And so the lion fell in love with the lamb..


Så var denna helg slut. Blev rätt lite bloggning men tog en paus.. Nu ska jag stänga av datorn och ta en dusch innan jag lägger mig, börjar 9 imorgon men ska försöka sova så mycket som möjligt. Har börjat tillfriskna nu men är inte helt frisk än, så lite extra sömn skulle vara bra. Som några kanske redan vet så älskar jag både twilight-böckerna och filmen, så jag tänkte avsluta med några citat från filmen, (kommer att komma fler citat ur twilight i senare inlägg):

Death is peaceful - easy. Life is harder.

I've never given much thought to how I would die. But dying in the place of someone I love seems like a good way to go..


I can't bring myself to regret the decisions that brought me face to face with death. They also brought me to Edward.

L


Bild på Linnea, har många fler att visa lite senare. Nu ska jag och Viveka dra ut på stan och shoppa loss, får se när jag kommer hem igen! :)

Ciao!

LEAF

Hittade lite bilder i en mapp som jag inte hunnit sätta logga på än, men samma sak gäller alla bilder på bloggen: ingen kopiering tillåten!

Ska ta lite dricka nu och kolla på lite tv, var ute på stan en liten stund efter skolan med två kompisar och nu är jag rätt trött..

Bocadillo


Är inte hungrig just nu men har faktiskt bara en opublicerad bild och det är den ovan.. Mackan smakade faktiskt inge vidare.. Men jaja, har laddat in lite musik på ipoden så jag ska tacka för mig och stänga av datorn och sova.

Blir uppgång rätt sent men ska till tandläkaren också, ska kanske limma lite.. Godnatt!

Height.


Nu börjar jag komma igång med nya bilder, har gått igenom ett par hundra nu och ska ta och avinstallera the sims för andra gången, installerade det i lördags igen men nu har jag tröttnat på det och det tar för mycket minne på hårddisken så byebye.. Ska även börja rensa bilder på ett nytt sätt, har nämligen beslutat mig för att radera alla bilder jag går igenom som jag vet att jag aldrig kommer att använda eller om de är jättesuddiga eller dåliga. Så det ska jag väl ta tag i senare, ska börja avinstallera nu.

Close up


Kom hem för ett litet tag sen, fick sluta lite tidigare från idrotten som jag ändå inte kunde vara med på.. Alla som inte kunde vara med fick gå till en liten skog och plocka fem kottar och sen gå tillbaka, meningslöst.. Jaja sitter just nu och lyssnar på.. Supermassive black hole! Hur kan jag inte ha hört något låt från Muse tidigare, de är så bra!

För att inte tjata för mycket om twilight och allt som hör till (förlåt Mina! har terroriserat henne hela dagen med twilightrepliker) så ska jag ta och kolla lite på tv och sen så ska jag ta tag i lite bilder.

Ciao!

Spread your wings and fly


Tog bilden när jag var på Claras land, har satt upp lite mål eller vad man kan kalla det, iallafall så har jag letat upp ett par foton som jag gärna skulle vilja knäppa själv, och detta är en av de. En fågel som landar i vattnet. Dock hade jag mitt 70mm fasta objektiv när jag tog bilden och det skulle blivit bättre med mitt zoomobjektiv men jag får hoppas att jag knäpper en till bild som denna i sommar med det objektiv jag vill.

Någon som har sett Twilight förresten? Låten som spelas i baseballscenen heter Supermassive Black Hole och det är bandet Muse som skrivit den, och jag älskar den! Den är så bra och jag kan inte få nog! Lyssnar på den just nu faktiskt.

Top fyra låtarna i Twilight tycker jag är dessa (länk om du vill lyssna):

Never think - Robert Pattinson (yes, han är både skådespelare och sångare)
Full moon - The black ghosts
Eyes on fire - Blue foundation
Supermassive black hole - Muse

Jaja, nu blev det ett långt inlägg men tänkte sluta här för idag. Ska ta en dusch, tvätta sminkborstar, fixa naglarna och ta lite te och mysa framför tv:n. Man ska pyssla om sig själv när man är sjuk har jag hört, så nu ska jag göra det. Måste bara lyssna klart på Supermassive black hole.. :)

A big cinnamon bun


En lite större bild på bullen som ni kanske såg i detta inlägg. Nu ska jag göra Mina sällskap innan hon ska åka till sin träning, hon skulle egentligen hem men bussen kom aldrig så då så fick hon komma hit och byta om, själv ska jag inte på träning eftersom jag fortfarande är sjuk.. Var lite jobbigt i skolan idag men som tur var det en rätt kort dag, tror inte jag skulle pallat mer än den tid vi gick idag. Får se hur det går imorgon när vi går från 8 till 16.00, tror inte det blir någon idrott för mig iallafall..

Jaja, ska vara lite social nu, fast Mina läser "Så länge vi båda andas" (aka Breaking dawn, fjärde twilightboken) men jag får göra det jag kan för att verka som en trevlig människa. :)

24 prenumeranter nu, tacktacktack!

A white one

Linda


Godmorgon! Börjar dagen med en jättesöt bild på Linda, även den tagen när vi var i Rosendals trädgård. Har gjort iordning en stor frukost som jag ska äta upp nu och sedan göra mig iordning, det finns ju något som kallas skolplikt i sverige.. Vaknade vid sju efter en tuff natt, hostade hela tiden och fick snyta mig gång på gång för att kunna andas, och vid sju var jag allmänt virrig. Gick upp och stängde av alarmet. Gick tillbaka till sängen och blundade en sekund och fick sedan panik att jag hade somnat om, så blunda jag en gång till och fick återigen panik, så tre över sju gick jag upp! :D

Nu ska jag äta upp frukosten, hörs efter skolan!

Delicious


Alla bilder är från Rosendals trädgård, cheesecaken var såååå god!

Nu har jag fixat lite bilder att visa imorgon, får se hur mycket uppdate det blir, ska ju gå i skola en hel dag för första gången på en och en halv vecka.. Nu ska jag kolla klart på Desperate Housewives och sen plocka fram kläder inför morgondagen, sen blir det läggdags. Hoppas att min förkylning blir bättre under natten, eller att min täppa lättar upp åtminstonde.. Nu ska jag stänga av datorn, godnatt!

Elin Kero = Bella Swan? :O


Har ni någonsin tänkt på hur lika Elin 'Nevnarien' Kero och Kristen Stewart är?
Jag tycker att deras näsor, munnar och hakor är väldigt lika. På bilden har jag dock tonat ner Kristens rödbruna hår litegrann. :)

LILY


Får bli en snabbredigerad bild idag, har bara ökat kontrasterna lite faktiskt. Det är en lilja i motljus om någon undrar. Har inte orken att fixa många nya bilder just nu, men jag tror att jag ska göra det senare idag. Har träning rätt sent ikväll men jag är sjuk så jag tror inte att jag kan träna, tråkigt men man vill ju inte att det ska bli värre.. Trodde att det var allergin men nu har jag haft det såhär sen i lördags så det är nog en förkylning..

Sen så har jag inte gått igenom bilderna från Claras land än, det måste jag ju.. Jaja, det får vänta. Nu ska jag krypa ner i soffan med en filt och kolla på tv. Ciao!

So long


Tyckte att det var dags att skriva lite nu.. Har varit hemma hela dagen och spelat lite sims, kollat lite tv, varit ute på balkongen i solen och så lite annat. Är allergisk mot pollen och idag så mådde jag rätt dåligt så kunde inte vara ute så mycket.. Kollar just nu på Wipeout, ett av de roligaste programmen som finns alltså! :D

Vet inte om jag orkar uppdatera mer idag, så det här blir nog första och sista inlägget idag..
Ciao!

BLUE

Linnea


Kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest, Linnea i färg eller svartvit..

Vad tycker du?

Triss


T r i s s   i . .   r u t t n a   v ä x t e r .   J a g   g i l l a r   f ä r g e r n a   i   b i l d e r n a .

Såg precis klart på "One hour photo" som var rätt bra, gick på fyran. Nu har jag kollat igenom alla bilder på Linnea och när jag var i Rosendals trädgård, imorgon (idag) ska jag ta mig igenom alla bilder jag tog när jag var med Clara. Ska stänga av datorn snart, måste bara fixa några saker lite snabbt. Imorgon ska jag äta påskbord med familjen och så har jag börjat på en ny design, får se om den blir klar imorgon. :)

Godnatt!

YELLOW

 
Ä n n u   e n   b i l d   f r å n   R o s e n d a l s   t r ä d g å r d . .

Blue pearls

Härligt med färg och en massa blommor! Tagen när jag och några kompisar var i Rosendals trädgård, jättefint och ett bra ställe för fotografering (tips till er som bor i stockholm som vill fota fina blommor, eller ha en fin miljö för porträttfoto mm)

Så var man hemma igen! Jag kom hem för ca 30 minuter sen och har hunnit äta lite chips och druckit lite cola. Är rätt trött efter en rolig dag med mycket sol så det blir middag om ett litet tag och sen ska jag ta det lite lugnt. Kolla på tv, redigera bilder och lite sånt. Jag tog nämligen mer än 500 bilder på Claras land så de ska jag gå igenom, samt alla bilder från Rosendals trädgård, andra halvan av Linneas bilder och så lite andra bilder. Mycket men roligt!

Easter


Nu drar jag och Clara (med hennes familj såklart) ut till deras land. Kommer hem imorgon någon gång. Nu ska jag hjälpa Clara att välja vilka filmer vi ska ha med oss, har redan packat ner She's the man och Harry Potter 4! :D

Ha en jättebra dag så skriver jag mer imorgon! :)

Vacation

Om ett litet tag ska jag ta tunnelbanan till Clara och följa med henne till hennes land, övernattar där. Får se om jag kan uppdatera, har dock inga färdigredigerade bilder att visa för tillfället. Nu ska jag fortsätta packa! :)

PURPLE


En bild från idag, snabbredigerad men jag tror att jag kommer att redigera om den lite senare. Nu ska jag ta lite mellis och sen ska jag göra iordning mig för ett restaurangbesök. :)

Shattered glass

Nu ska jag göra iordning mig och dra iväg till djurgården idag igen, ska träffa ett par kompisar från täby. Ikväll blir det middag med familjen på restaurang. Måste skynda mig, ciao!

Fearless

Blev två snabba bilder den här morgonen, eller snarare förmiddagen.. Vaknade halv elva imorse efter exakt 12 timmars sömn, somnade halv elva igår eftersom jag var så sjukt trött..

BLOW BLEW BLOWN

Upside down.

Jag vet att man borde passa på att blogga extra mycket på loven men jag har faktiskt lagt undan den lite.. Sover länge, är ute och fotar på dagarna och har helt enkelt inte lusten att sätta mig framför datorn och skriva ett inlägg. Jag fotade Linnea tidigare idag och har kollat igenom lite mer än hälften av alla bilder, de är jättefina! Och så har jag fina bilder på vårblommor, men orkar inte fixa till de just nu..

Jag är så trött just nu så att jag ska stänga av datorn, borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Imorgon ska jag troligtvis vara med Clara och äta födelsedagsmiddag på kvällen, pappa fyller år! Hoppas på bra väder också, kollade på SMHI tidigare och det står att det ska regna men jag håller tummarna för att det inte blir så!


Såhär känner jag mig just nu.. Typ
.

Seagull


Idag var jag alltså ute på en två timmars lång fotorunda, tog bussen ut till blockhusudden och fotade fåglar, blommor, vatten och lite annat. Sen tog jag bussen till djurgårdsbrunn och fotade lite mer fåglar, och sen tog jag bussen hem och solade i en timme på balkongen. Sen blev det kallare och så nu sitter jag här inne, har laddat in bilderna från idag och har kollat igenom de, många fina bilder blev det! Ska ta och redigera de när jag har tid, nu kanske. Men måste städa rummet innan Linnea kommer, hon ska sova över här och vi ska se på bio ikväll. Vilken vet vi inte än.

Rengjorde sensorn igår kväll men tydligen så var det mycket damm i överkanten så det blir jobbigt att redigera bort, men har rengjort den igen och nu verkar den vara dammfri. Jaja, den kan inte vara helt ren. Nu blir det städning och lite sånt tråkigt, skriver senare!

En vacker dikt och en bild på ingenting.



Jag vill inte se det mer
jag vill inte minnas
men även om jag blundar
så finns det alltid där

jag försöker skrika
men det kommer inga ord
det är bara rösterna i mitt huvud
som aldrig tystnar

och jag knyter mina händer
kniper ihop ögonen
höjer volymen på radion

men det försvinner aldrig
aldrig försvinner det

April 6th


Godmorgon! Jag har varit uppe ett litet tag och ätit frukost samt tömt minneskort och laddat kamerabatteriet. Idag ska det fotas! Jag blev så glad när jag vaknade och såg att det var soligt ute och att det nu är tio grader i skuggan, så nu ska jag äta lite lunch och sedan gå ut och fota lite. Ska nog ta bussen lite längre bort och se vad jag kan hitta. :)

FEATHER


Har suttit och redigerat en bunt med bilder på fjädrar. Köpte lite idag och testade att fota från olika vinklar, olika avstånd osv.. Här är iallafall en bild. Imorgon kommer det flera bilder, och sen hade jag faktiskt planerat att åka iväg och fota lite OM det är soligt! Kollade på SMHI nyss och det ser bra ut! 11 grader och sol imorgon eftermiddag!

Så det blir troligtvis lite foto imorgon, sen så MÅSTEMÅSTEMÅSTE jag skicka bilderna till Linnea; om du läser det här så kommer bilderna imorgon! Nu ska jag fixa lite i mitt rum, byta om till pyjamas och kolla på en film eller bara kolla på tv. Äntligen kan jag stänga av alarmet och sova ut, har haft fotboll flera helger i rad, men imorgon så blir det sovmorgon, ÄNTLIGEN! :D

09-04-04

C.L.O.C.K



Matchen tidigare idag gick bra; vi vann med 4-2, har solat en massa och sitter just nu här hos Mina. Ska åka hem om en timme ungefär så då blir det lite nya bilder. :)

ciao!

Growth

Kom hem från träningen för någon timme sedan, åt en jättegod middag som bestod av olika libanesiska rätter, och nu sitter jag här och kollar på Berg flyttar in. Snart kommer syster hem med godis och lite senare ska jag ta hand om Linneas bilder.

Får se om jag skriver lite senare, får inte lägga mig alltför sent eftersom jag har match imorgon. :)

Climbing


älskar färgerna i bilden!

Så var man hemma.. Det är påsklov och för ett par timmar sen satt jag med en milkshake på konserthustrappan och värmde mig i solen med Clara!

19.00 har jag träning ikväll så jag ska ta något att äta snart, man ska ju äta tidigt för att inte få håll! Sen så tänkte jag fixa klart bilderna på Linnea. Nu blir det som sagt lite käk och sen lite städning, och så träningen såklart.

Vårtecken..


Så skönt att det äntligen är vår här i stockholm! Jag har saknat värmen, solen, fiskmåsarna (tro det eller ej, mitt i stan också! :O) och att äta glass, nu ska även vårkläderna fram! Det blir läggdags snart, ska bara plocka fram kläderna till imorgon.

Godnatt!
Hinner nog inte skriva imorgon bitti och det tar nog ett tag innan jag får tillgång till en dator imorgon eftermiddag så ni får ha en jättebra dag imorgon!

PRIMAVERA


Våriga pasteller och äntligen lite blommor! Har en litenliten bunt med vårblomsbilder som jag redigerar lite smått i PS just nu. Funderar på att tvätta av sminket, fixa iordning mitt rum, plocka fram kläder inför morgondagen och sen redigera klart några bilder. Har sovmorgon imorgon (börjar halv nio, alltid något..) så jag kan lägga mig lite senare än vanligtvis.

Nu ska jag sminka av mig och göra allt jag nämnde nyss och jag kan inte lova något men jag ska försöka slänga upp en till vårbild innan läggdags. Badrummet nästa!

Bajen vs Gnaget

Kom precis hem från en match mellan hammarby och aik damer. Riktigt bra match, bajen vann med 2-0 och jag och resten av laget fick vara bollisor! :)
Är lite frusen och hungrig så ska äta något framför Grey's anatomy. Inga bilder i detta inlägg men kan nog hinna visa en bild innan jag lägger mig. Några inlägg ner så skrev jag ju en hel del "hoppas" och jag kan berätta nu att jag hoppades att det skulle finnas en ledig plats kvar på Emelie Ohlssons porträttfotokurs (långt ord..) som hon ska hålla i stockholm den 13 april, men tyvärr var alla upptagna.. Tråkigt men det är först till kvarn som gäller..

Jaja, ska väl laga till lite sen middag nu.
Ciao!
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'