Dagg

Nu ska jag snart äta lite lunch, ta lite smärtstillande och sedan ringa efter en taxi. Tänkte åka till skolan och lämna in ett arbete och hälsa på lite, och sen ska jag vidare till sjukgymnasten. Har tid hos sjukgymnasten vid ett, och tänkte vara vid skolan halv ett så har liiiite bråttom.
Iallafall, en rolig sak som jag kan berätta att jag numera sätter lappar på dörrar. Kommer ni ihåg när man var liten och varje gång när man skulle duscha eller bada så sa mamma "lås inte dörren, om du halkar och slår dig kan inte vi komma in och hjälpa dig"? Nu hör jag den där rösten i huvudet igen och eftersom jag hur lätt som helst kan halka med en krycka och slå huvudet i något så låser jag inte. Men jag sätter upp en liten lapp "JAG DUSCHAR - Kom bara in om: klockan är över tolv (jag gick in i duschen elva) om ni inte hör min ljuvliga stämma (jag sjunger ofta i duschen) och om ni inte får svar när ni ropar på mig. KOM INTE IN ANNARS!"
Haha, jaja. Nu blir det lunch och sen ska jag dra vidare.
Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hej! Vilken fin blogg, väldigt fina bilder :) Lägger definitivt till dig på bloglovin' :) Ha en bra fredagkväll!

2009-10-23 @ 17:15:49
URL: http://www.glammigt.se
Postat av: Hobbyfotograf Erica Pettersson

Jättefin bild!

2009-10-23 @ 19:52:41
URL: http://pitetjej.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej jag har en CANON En Digitalkamera men ENDÅ en systemkamera ( de har dem funktionerna) och jag undrar hur man fotar vatten, för mitt problem är att om jag har lågslutartid blir det alldesför mörkt men om jag har hög slutartid så blir det ju suddigt, och är det ine svårt att pricka in rätta sekunden när man fotar. Eller när du får en gran att lysa "stjärnor" men om man har HÖG slutartid så blir ju alldeles för mörkt! Tacksam för svar

2009-10-24 @ 16:51:20

Foto & Illustration
- Jag använder mig av en Nikon D200 när jag fotar.
- Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS3.
- Jag illustrerar i Adobe Illustrator CS


Övrigt
- Jag gillar inte reklam, så om du tror att din kommentar om gratisgrejer kommer att vara kvar länge så har du helt fel.
- Sidan skyddas av upphovsrättslagen, du får inte kopiera mina fotografier, illustrationer eller annat, det kan leda till en anmälan.
- Fetstil text får ej användas, det är till för mina svar. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'