Troubles far away

Bloggen - den offentliga dagboken - vad kan jag säga om den? Att den inte är så intressant? Att jag inte känner mig peppad eller driven av något just nu? Att jag vill förändra den, förvandla den till något annat - något mer än bara foto..?

Det är ju ingen dagbok för mig, och det är inte heller det jag vill ha. En dagbok är något som är absolut personligt, och en sådan vill jag inte ha offentligt. Men samtidigt vill jag skriva mer; om min dag, om saker runt omkring och bara det som faller mig i smaken. Nu är det foto, och det har det varit i 1,5 år. Foto är min hobby, men jag har så många fler hobbys som jag vill skriva om! Och så vill jag skriva av mig om min skada. Min rehab, min kamp tillbaka till fotbollen.

Så mycket tankar, så många funderingar, så mycket snack men så lite verkstad.
Jag vill, jag kan, men jag vågar inte.

Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden till då jag stog barfota i sanden, strax innan midnatt och tände en risballong. Och när den slutligen lyfte ur mina händer så tog den alla bekymmer med sig. För stunden.

HAPPY VALENTINES DAY.

Glad alla hjärtans dag!


får bli en bild som är exakt ett år gammal

100211

Tjabbatjenahallå!
Tänkte bara önska er godnatt, nu ska jag borsta tänderna och sedan sova!

Så.. GODNATT!

HAPPY FEET. KINDA.

Sådär, har svarat på lite kommentarer nu. Har även ätit lite knäckebröd och druckit te, smörjt in min onda rygg med salva och kollat på american idol. Nu ska jag (och mina fötter) sova.

godnatt!

Music.The upbeat, the downbeat, the chords, the rhythm it plays.

Exchanging and changing forever.

Music.

100204 - take two.

Men ååh.. Hade skrivit ett inlägg som bara försvann för att det strulade med internet.. Får helt enkelt skriva om.

Jag vet att jag är sämst på att blogga just nu, men det är rätt svårt att hitta inspirationen i vintermörkret. Och tyvärr finns det inte någon speciell lampa eller lykta som man kan använda för att leta efter den heller.. Istället har jag satsat lite mer på att vara kreativ på andra sätt, jag har skrivit och ritat.

Finns det förresten intresse för att läsa en del av/en hel berättelse någon gång? Säg till isåfall, jag har en hel del historier och korta texter här på datorn som jag gärna skulle dela med mig av om någon vill läsa. :)

Nu har jag precis städat upp i mitt rum, så jag ska försöka mig på att illustrera lite.
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'