100417 - Korsband

Den här veckan har jag fått börja springa på löpband! Förutom att det kändes lite ovant så var det jätteroligt och härligt, jag har längtat efter att få springa! Har också börjat med el igen, har haft smärta vid knäskålen pga svaga muskler så med hjälp av strömmen bygger jag muskler snabbare och smärtan försvinner gradvis. De var de nya övningarna, annars körde jag de vanliga övningarna; cross trainer, benpress, bencurl, benspark, bålövningar, utfallsgång, draken, benböj och stretching.

Nästa vecka ska jag börja min två veckor långa prao, som kommer ligga rätt långt ifrån artro. Trots det ska jag försöka komma dit en gång och träna med sjukgymnast och ska då få köra idioten och mer fartfyllda övningar. Ska få upp tempot och konditionen nu! Sen ska jag köra två gånger på egen hand, får se hur det går men tror det ska fungera bra.

Det var lite om knät för er som ville veta, snart kommer lite bilder!


Kommentarer

Foto & Illustration
- Jag använder mig av en Nikon D200 när jag fotar.
- Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS3.
- Jag illustrerar i Adobe Illustrator CS


Övrigt
- Jag gillar inte reklam, så om du tror att din kommentar om gratisgrejer kommer att vara kvar länge så har du helt fel.
- Sidan skyddas av upphovsrättslagen, du får inte kopiera mina fotografier, illustrationer eller annat, det kan leda till en anmälan.
- Fetstil text får ej användas, det är till för mina svar. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'