Adventstid kom till mitt ensamma hus

Adventsljustaken är uppe, stjärnor hänger i fönstret, luciatåget står på bänken (alltså, det är ett i trä från ikea. och varje gång undrar man samma sak, hur kommer det sig att strutpelle är först?)

Nu har första advent varit, och imorgon är det december! Fast jag måste säga att det inte är någon vidare julstämning i stockholm, visst att julbelysningen är uppe men det regnar hela tiden! Jaja, iallafall. Imorse åkte vi tidigt och tog bort stygnen och plåster från knät. Nu är det bara lite tejp på, och det har läkt ihop fint. :)
Tränade hos sjukgymnasten direkt efter och fick lite ont efter ett tag, det var tydligen något med att jag använde musklerna fel så knät blev överbelastat. Men det är rätt bra nu!

Ska se om jag kan äta lunch nu (hungrig!) och sen plugga lite. Vid tjugo i ett börjar min första lektion så jag har lite tid på mig. Kanske ska visa lite bilder?

Kommentarer

Foto & Illustration
- Jag använder mig av en Nikon D200 när jag fotar.
- Jag redigerar mina bilder i Adobe Photoshop CS3.
- Jag illustrerar i Adobe Illustrator CS


Övrigt
- Jag gillar inte reklam, så om du tror att din kommentar om gratisgrejer kommer att vara kvar länge så har du helt fel.
- Sidan skyddas av upphovsrättslagen, du får inte kopiera mina fotografier, illustrationer eller annat, det kan leda till en anmälan.
- Fetstil text får ej användas, det är till för mina svar. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bakom kameran..
Victoria, 14 år
Lägg till PWE på bloglovin'